Sådan tilføjer du tredjepartsplaceringer for at omdanne iOS Files-appen til Finder

Filer-appen blev introduceret til iPhone og iPad med iOS 11 i 2017, og den bragte tiltrængt filadgang til iOS. På typisk Apple-manér er dens virkelige kraft godt skjult. Sådan gør du filer til Finder til iOS.

Hvis du nogensinde har vovet dig ind i appen Filer, har du uden tvivl set den i sin mest basale form. Før du tilføjer yderligere kilder til filer – som Files kalder “Placeringer” – kan tingene se ret sparsomme ud. Sikker på, at gennemse filer, der er gemt lokalt på din enhed, er langt bedre end det, vi havde før, men tingene bliver superinteressante, når du begynder at tilføje flere placeringer.

Placeringer er områder med lagerplads, som iOS-apps kan præsentere for Filer-appen, hvilket i det væsentlige giver dig mulighed for at dykke ned i disse apps og de data, de har gemt, alt sammen inde fra Filer. Det lyder ikke så fantastisk, før du tænker på den slags apps, der understøtter filer. Dropbox, Google Drive og OneDrive dukker straks op, og med nogen af ​​dem tilføjet som en placering, kan du gennemse indholdet af disse cloud-lagringsudbydere direkte fra Filer. Alt synkroniseres lige som det ville fra apps, så hvis du tilføjer en fil til din Dropbox-mappe på en Mac, vises den i appen Filer og omvendt.

  Se de seneste mellemstore indlæg i iOS Notification Center

Det er denne form for integration, der går langt for at få Files til at fungere som Finder, men der er også mere.

Apps, som du normalt ikke vil forbinde med lagring, kan også præsentere oplysninger for filer. Et eksempel ville være den fremragende Behold det, en app til at organisere filer såsom PDF’er, billeder og mere. Keep It præsenterer også alt, hvad det indeholder som en placering i filer, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til alt uden at åbne appen. Vil du tilføje en fil til Keep It for at blive behandlet på et senere tidspunkt? Bare slip den på Keep It-placeringen i Filer, og den venter på dig, uanset om du åbner appen på din iPhone, iPad eller endda din Mac.

  Denne tweak lader dig tegne over iOS-skærmbilleder, før du gemmer dem [Cydia]

Så hvordan får du al denne magi til at ske? Det er overraskende nemt!

Tilføjelse af en placering i filer

For at komme i gang skal du åbne appen Filer på din iPhone eller iPad.

For at begynde at tilføje en ny placering skal du trykke på “Rediger”-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen.

Du vil nu se en liste over potentielle placeringer med skifter ved siden af ​​dem. Enhver app, der er installeret og også understøtter Files Locations, vises her. For at aktivere en placering, svirp dens skifte til positionen “Til”. Du kan også omarrangere placeringer ved at trække deres håndtag op og ned på listen.

  Metal Slug Defense udgivet til Android og iOS [Review]

Når du har aktiveret de ønskede placeringer, skal du trykke på knappen “Udført” i øverste højre hjørne.

Det er alt, hvad der skal til. For at begynde at gennemse en placering skal du trykke på den i Filer. Du vil se mappestrukturen i placeringen, og du kan arbejde med alle dine filer derfra.