Sådan tilføjer du kommentarer i Google Docs

Google Docs er et glimrende alternativ til mange andre tekstbehandlingsapplikationer, og det giver brugerne mulighed for at kommunikere med samarbejdspartnere om specifikke dele af et dokument uden at skulle sende en e-mail eller sende en besked til dem. Sådan kan du tilføje kommentarer i Google Docs.

Tilføjelse af kommentarer i Google Docs er en nyttig måde at tilføje noter, forslag eller spørgsmål til andre samarbejdspartnere i dokumentet. Kommentarer er en glimrende måde for lærere at tilføje specifikke noter til den forfatter/elev, der har skrevet filen. Tilføjelse af kommentarer er også tilgængeligt for Slides og Sheets og er stort set det samme, men vi vil bruge Docs i vores eksempler nedenfor.

  Hvad det er, hvordan gør man det

Bemærk: For at tilføje og svare på kommentarer skal du først have redigerings-/kommentaradgang til dokumentet.

Sådan tilføjer du kommentarer i Google Docs

I et dokument, hvor du har redigerings- eller kommentarrettigheder, skal du fremhæve eller placere din markør ved siden af ​​den tekst, billede, celle eller dias, som du vil tilføje en kommentar til. Klik på enten kommentarikonet på værktøjslinjen eller det, der vises i højre side af dokumentet.

Et kommentarfelt åbnes. Indtast din kommentar, og klik derefter på “Kommentar” for at sende dine noter.

Alle kommentarer vises i højre side af dokumentet. Kommentarer er trådet, og alt du skal gøre for at svare på en er at klikke på den, skrive et svar og derefter klikke på “Svar”.

  Sådan laver du terracotta i Minecraft

Når kommentaren er på dokumentet, hvis du har brug for at foretage ændringer, slette den eller generere et link, der bringer den person, der klikker på den, direkte til din kommentar, skal du klikke på de tre prikker til højre for kommentaren.

Hvis du har brug for at sende en kommentar til en bestemt person, kan du nævne vedkommende (med det første bogstav i deres navn skrevet med stort), og de vil modtage en e-mail med besked om din kommentar.

Bemærk: Hvis personen ikke allerede har tilladelse til at kommentere/redigere filen, bliver du bedt om at dele den med vedkommende.

  Sådan opretter du tilpassede gradientbaggrunde til din iPhone

Når du har læst og besvaret eventuelle kommentarer, kan du markere dem som “Løst” og få dem af vejen.