Sådan tager du skærmbilleder på en iPhone X, XR, XS og XS Max

Med ankomsten af ​​iPhone X og dens mangel på en Hjem-knap, måtte Apple ændre måden at håndtere nogle relativt almindelige opgaver på. En af dem tager et skærmbillede, og den samme metode er blevet overført til iPhone XR, XS og XS Max.

At tage et skærmbillede på en iPhone X, XR, XS og XS Max er den samme kombination af knaptryk, uanset hvilken enhed du ejer, og vi forventer, at det forbliver tilfældet i en overskuelig fremtid, nu hvor Apple har taget det næste skridt på virksomhedens lange vej mod helt at fjerne den fysiske Hjem-knap. Det er alt sammen fint, men hvis du ikke ved, hvordan du tager et skærmbillede, nu hvor Hjem-knappen ikke er mere, er du uheldig, uanset hvor flot den Liquid Retina eller OLED-skærm kan se ud. Der er dog ingen grund til at bekymre sig. Vi er her for at sætte rekorden i orden.

  Sådan tilføjes et hængende indrykning i Microsoft Word

Her er de trin, du skal bruge for at tage et skærmbillede på en af ​​Apples seneste iPhones.

På samme måde som tidligere iPhones kræver processen, at du trykker på to knapper samtidigt. Denne gang er disse knapper sideknappen og volumen op-knappen. Sideknappen er den samme knap, som du bruger, når du sover eller vækker din enhed; vi fremhævede begge knapper nedenfor.

Når du har trykket og sluppet de to knapper, vil du høre den velkendte lukkerlyd (medmindre du har slået lyden fra din telefon), og dit skærmbillede er taget. Du vil også se en forhåndsvisning af det skærmbillede, du lige har taget. Forhåndsvisningen forsvinder efter et par sekunder, men hvis du gerne vil redigere eller markere skærmbilledet, kan du trykke på det og gøre det, før du gemmer det i Fotos-appen eller kasserer det helt.

  Hvorfor er spejlløse kameraer ikke mindre?

Placeringen af ​​de to knapper, der bruges til at tage et skærmbillede, har en opside og en ulempe. På den positive side er det meget nemmere at tage et skærmbillede med én hånd, nu hvor du ikke behøver at trykke på knapperne Hjem og Side samtidig. På den negative side (og det er ikke så stor en ulempe), er det nemt at tage et skærmbillede ved et uheld, hvis du trykker på disse knapper, mens du bare holder din telefon.