Sådan synkroniseres noter til iPhone og iPad

At tage noter er en fantastisk måde at sikre, at du ikke glemmer den seneste million-dollar-idé (eller måske bare for at få mælk på vej hjem). At holde noter synkroniseret mellem dine enheder er afgørende for ikke at gå glip af noget.

Heldigvis, når det kommer til iPhone og iPad, er der adskillige måder at lave noter på en enhed og få den næsten magisk til at blive vist på en anden. Du behøver heller ikke gå på jagt efter en app for at gøre det. Apples Notes-app afkrydser de fleste af de krav, de fleste mennesker har brug for. Den kendsgerning, at den er indbygget direkte i enhver iPhone og iPad – og at den er gratis – hjælper bestemt!

Der er et par måder, hvorpå du kan holde noter synkroniseret – ved at bruge iCloud eller drage fordel af Google – og vi vil skitsere dem begge her.

Givet iClouds tætte integration med iPhone og iPad, lad os starte der, skal vi?

Sådan synkroniserer du noter ved hjælp af iCloud

For at komme i gang skal du åbne appen Indstillinger på enhver enhed, hvor du skal synkronisere dine noter.

Tryk derefter på Apple ID-området helt øverst på skærmen. Du vil se din kontos profilbillede samt dit navn. Hvis du trykker hvor som helst rundt der, skulle du komme til skærmen med Apple ID-indstillinger. Du skal muligvis indtaste din iCloud-adgangskode på dette tidspunkt, afhængigt af hvor lang tid det er siden, du sidst blev godkendt.

Tryk på iCloud-posten på den nyligt åbnede Apple ID-indstillingsskærm.

Slå “Noter” til, og du kan derefter afslutte Indstillinger.

Dette muliggør synkronisering af noter i Apple Notes-appen for denne særlige enhed. Husk at gentage processen på dine ekstra iPhones eller iPads.

Sådan synkroniserer du noter ved hjælp af Google

Først og fremmest skal du sikre dig, at din Google-konto allerede er konfigureret på din iDevice. Hvis du ikke har gjort det, har vi en artikel, der leder dig gennem ins og outs.

Processen for at aktivere synkronisering for Apple Notes-appen via Googles tjenester ligner meget opsætning af iCloud og begynder igen i appen Indstillinger. Når du er der, skal du trykke på “Adgangskoder og konti”.

Tryk derefter på den Google-konto, du vil bruge til Apple Notes-synkronisering.

Til sidst skal du skifte “Noter” til tændt position.

Igen er det vigtigt at huske, at dette muliggør synkronisering af noter for én enhed. Du skal aktivere dette på eventuelle yderligere enheder på samme måde.