Sådan stopper du med at dele læsekvitteringer for tekster på en iPhone

Læsekvitteringer behøver ikke at få dig til at føle dig forpligtet til at svare.

Hvis du ikke vil have, at nogen skal vide, om og hvornår du har set deres besked, skal du slå kvitteringer fra. Heldigvis gør Apple det nemt at deaktivere læsekvitteringer i iMessage. Vi viser dig præcis, hvad du skal gøre på din iPhone.

Slå iMessage-læsekvitteringer fra for alle på din iPhone

I de fleste tilfælde vil du måske slå iMessage-læsekvitteringer helt fra, så ingen kan se, om du har læst deres tekster.

For at deaktivere læsekvitteringer på en iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Beskeder og rulle ned til Send kvitteringer for læselæsning. Slå kontakten fra for at sikre, at læsekvitteringer er deaktiveret.

  6 bedste meddelelsesinfrastruktur til moderne applikationer

Apples Beskeder-app giver dig også mulighed for at slå kvitteringer for læsning fra for specifikke samtaler. Så hvis en bestemt generer dig med ikke at svare hurtigt nok på tekster, kan du deaktivere læsekvitteringer for din iMessage-tråd med dem.

Start appen Beskeder, og åbn en samtale med den person, du ikke vil dele læsekvitteringer med. Hvis du ikke har en eksisterende samtale, skal du oprette en for at få adgang til denne funktion. Tryk derefter på profilbilledet øverst på skærmen og slå Send læsekvitteringer fra.

Husk, at der er andre måder at læse iMessage-tekster på uden at advare afsenderen udover at deaktivere læsekvitteringer. For eksempel kan du gå offline, før du ser meddelelserne eller læse dem fra forhåndsvisningerne af meddelelser på din iPhones låseskærm eller meddelelsescenter.

  9 værktøjer til at sikre NodeJS-applikationer mod onlinetrusler

Bevar dit privatliv, mens du bruger iMessage

Selvom det er nyttigt på deres egen måde, har læsekvitteringer en omkostning for privatlivets fred. Heldigvis gør Apples Messages-app det nemt at deaktivere læsekvitteringer for alle eller udvalgte personer, uanset hvilken enhed du bruger. Fra nu af behøver du ikke bekymre dig om at svare på beskeder, så snart du har læst dem.