Sådan spiller du We Were Here Together på Linux

We Were Here Together er et co-op førstepersons adventure-puslespil til Windows, Xbox One og PlayStation. Den blev udgivet i 2019. Desværre har der dog aldrig været en Linux-udgivelse. Heldigvis kan du spille dette spil på din Linux-pc med et par tweaks.

At få vi var her sammen og arbejde på Linux

Vi var her sammen har en guldvurdering på ProtonDB, hvilket betyder, at det kører ret godt på Linux. Når det er sagt, er det ikke et indfødt Linux-spil, men et Windows-spil. Så for at få dette spil til at fungere på dit Linux-system, skal du konfigurere Linux-udgivelsen af ​​Steam.

Installer Steam

For at få Linux-versionen af ​​Steam på din computer, start med at åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet. Du kan åbne et Linux-terminalvindue ved at søge efter “Terminal” i appmenuen eller ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Når den er åben, skal du følge trin-for-trin instruktionerne nedenfor.

Ubuntu

For at bruge Steam på Ubuntu skal du installere det på dit system ved hjælp af passende installation kommando nedenunder.

sudo apt install steam

Debian

Debian-brugere kan fint installere Steam. Du skal dog downloade Steam DEB-pakken direkte til din computer. For at gøre det, brug følgende wget downloader kommando i terminalvinduet.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Efter at have fat i den seneste Steam-udgivelse til din Debian-pc, vil du være i stand til at starte installationsprocessen. Bruger dpkg kommandoen nedenfor, installer den seneste Steam DEB-pakke.

sudo dpkg -i steam.deb

Når Steam DEB-pakken er sat op på din computer, skal du rette de afhængighedsproblemer, der kan være opstået under installationen. For at gøre det, brug følgende apt-get install -f kommando.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

De, der ønsker at bruge Steam på Arch Linux, skal først aktivere “multilib” software-repoen. For at aktivere denne repo skal du åbne filen /etc/pacman.conf i din foretrukne teksteditor (som root). Find derefter “multilib” og fjern #-symbolet foran og linjerne direkte under det.

  Sådan laver du et skrivebordsmiljø med Openbox Window Manager på Linux

Når du har redigeret tekstfilen, skal du gemme dine redigeringer. Derefter skal du synkronisere Arch til det officielle repos.

sudo pacman -Syy

Til sidst skal du installere Steam-appen på din computer ved hjælp af Pacman.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Hvis du bruger OpenSUSE eller Fedora Linux, vil du være i stand til at installere Steam gennem inkluderede softwarelagre på dit OS. Når det er sagt, har Flatpak-udgivelsen af ​​Steam en tendens til at fungere bedre på disse operativsystemer, og vi foreslår, at du følger disse instruktioner i stedet.

Flatpak

Steam er på Flatpak, men du bliver nødt til at konfigurere Flatpak runtime, hvis du vil bruge den. For at konfigurere Flatpak runtime på din computer, følg venligst vores opsætningsvejledning. Når runtime er konfigureret, skal du bruge de to kommandoer nedenfor for at få Steam-appen til at fungere på din pc som en Flatpak.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer We Were Here Together på Linux

Når Steam er sat op på din computer, kan installationen af ​​We Were Here Together begynde. Start Steam, log ind på din konto og følg trin-for-trin instruktionerne nedenfor.

  Sådan installeres Debian Linux

Trin 1: Find menuen “Steam”, og vælg den for at afsløre dens muligheder. Vælg derefter menuen “Indstillinger” indeni og klik på indstillingerne “Steam Play”. I området “Steam Play” skal du markere både feltet “Aktiver Steam Play for understøttede titler” og feltet “Aktiver Steam Play for alle andre titler”.

Trin 2: Find knappen “Store” inde i Steam, og klik på den for at få adgang til Steam-butikken. Når du er på Steam-butikken, skal du klikke på søgefeltet og skrive “We Were Here Together” i tekstfeltet. Trykke Gå ind for at se resultaterne.

Trin 3: Se søgeresultaterne for “We Were Here Together” igennem, og vælg spillet for at få adgang til dets Steam-butikside. Når du er på We Were Here Together-butikssiden, skal du finde den grønne “Tilføj til indkøbskurv”-knap og klikke på den med musen for at købe spillet og tilføje det til din konto.

  Sådan Dual Boot Linux og Windows 10

Trin 4: Find knappen “Library” inde i Steam, og klik på den med musen. Når du har valgt knappen, skal du finde søgefeltet i biblioteket og indtaste “We Were Here Together.” Vælg det derefter for at få adgang til spillets Steam-biblioteksside.

Klik på den blå “INSTALL”-knap for at begynde at downloade og installere We Were Here Together på din computer. Huske; Vi var her sammen kan tage lidt tid at downloade, især hvis du har en langsom internetforbindelse.

Trin 5: Når installationen af ​​We Were Here Together er færdig, bliver den blå “INSTALL”-knap til en grøn “PLAY”-knap. Vælg den grønne “PLAY”-knap for at starte spillet.

God fornøjelse og glædelig spil!