Sådan spiller du The Witness på Linux

The Witness er et puslespil-udforskningsspil fra 2016 udviklet og udgivet af Thekla Inc. I spillet udforsker spilleren en åben ø og løser gåder gemt i miljøet. Sådan spiller du det på din Linux-computer.

Få The Witness til at arbejde på Linux

The Witness er et fremragende spil, men desværre virker det ikke på Linux indbygget. Så hvis du vil spille det, skal du bruge Proton i Linux-udgivelsen af ​​Steam.

Installer Steam

Desværre er Steam ikke forudinstalleret på mange Linux-operativsystemer, så vi må demonstrere, hvordan man får det til at fungere. Åbn et terminalvindue på Linux-skrivebordet ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet for at starte installationen. Eller søg efter “Terminal” i appmenuen og kør den på den måde.

Med terminalvinduet åbent og klar til brug, kan Steam-opsætningen begynde. Følg installationsinstruktionerne nedenfor, der svarer til det Linux OS, du bruger i øjeblikket.

Ubuntu

Steam er inkluderet i det officielle Ubuntu-repos. Så for at få det til at fungere, skal du kun udføre kommandoen apt install nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

De, der bruger Debian, skal manuelt downloade Steam DEB-pakken fra det officielle Steam-websted. For at få fingrene i Steam DEB-pakken, brug wget download-kommandoen nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Efter at have downloadet Steam DEB-pakken til din computer, er installationen af ​​Steam klar til at begynde på Debian. Brug dpkg-kommandoen nedenfor til at konfigurere Steam-pakken.

sudo dpkg -i steam.deb

Når Steam DEB-pakken er installeret på din Debian-pc, skal du rette eventuelle afhængighedsproblemer, der måtte være opstået under installationsprocessen. Løs problemerne ved at bruge apt-get install-kommandoen nedenfor.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Steam er tilgængeligt for alle Arch Linux-brugere via “multilib”-softwarelageret. Desværre er “multilib”-softwarerepoen ikke aktiveret som standard. For at sætte det op skal du åbne filen /etc/pacman.conf i din foretrukne teksteditor (som root).

Med tekstfilen åben i en teksteditor (som root), find “multilib”-sektionen og fjern #-symbolet foran den, såvel som fra linjerne direkte nedenfor.

Når du har redigeret tekstfilen, skal du gemme den og lukke den. Brug derefter pacman-kommandoen nedenfor for at synkronisere Arch Linux med det officielle repos.

sudo pacman -Syy

Til sidst skal du installere den seneste udgivelse af Steam på Arch med pacman-kommandoen.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Steam virker på både Fedora og OpenSUSE fra softwaredepoter, der er inkluderet i kassen. Steam fungerer dog meget bedre på disse operativsystemer, hvis du installerer Flatpak-udgivelsen, så vi foreslår, at du følger disse instruktioner i stedet for.

Flatpak

Med Flatpak-runtiden konfigureret skal du aktivere Flathub-appbutikken på din computer med kommandoen flatpak remote-add. Installer derefter Steam-appen ved hjælp af flatpak-installationskommandoen.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer The Witness på Linux

Med Steam installeret skal du åbne appen og logge ind på din konto ved hjælp af din adgangskode. Følg derefter trin-for-trin instruktionerne nedenfor for at få The Witness til at arbejde på Linux.

Trin 1: Åbn menuen “Steam”, og klik på knappen “Indstillinger” for at få adgang til området for Steam-indstillinger. Find derefter afsnittet “Steam Play”, og klik på det med musen.

Inde i Steam Play-området skal du markere både feltet “Aktiver Steam Play for understøttede titler” og feltet “Aktiver Steam Play for alle andre titler”. Klik på knappen “OK” for at anvende ændringerne på Steam.

Trin 2: Find knappen “Store” inde i Steam-appen, og klik på den med musen for at gå til Steam Storefront. Når du er på Steam Store, skal du klikke på søgefeltet, skrive “The Witness” og trykke på Enter-tasten for at se søgeresultaterne.

Kig gennem søgeresultaterne for “The Witness”, og vælg det for at få adgang til spillets Steam Storefront-side.

Trin 3: Når du er på The Witness’s Steam Storefront-side, skal du finde den grønne “Add to cart”-knap og klikke på den med musen for at tilføje spillet til din Steam-vogn. Klik derefter på Steam-vognsikonet for at købe The Witness til din Steam-konto.

Trin 4: Når du har købt The Witness, skal du klikke på knappen “Library” for at få adgang til dit Steam-bibliotek. Søg derefter efter “Vidnet” og vælg det. Klik på den blå “INSTALL”-knap for at downloade og installere spillet på din Linux-computer.

Trin 5: Når downloadprocessen er færdig, vil den blå “INSTALL”-knap blive til en grøn “PLAY”-knap. Vælg denne afspilningsknap for at starte The Witness på din computer.