Sådan spiller du Sniper Elite på Linux

Sniper Elite er et taktisk skydespil udviklet af Rebellion Developments og udgivet af MC2 France. I den er spilleren en snigskytte og tager ordre om at myrde fjender i Anden Verdenskrigs æra. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sætter det op på Linux.

Få Sniper Elite til at fungere på Linux

Sniper Elite fungerer ret godt på Linux, takket være kraften fra Steam Play og Proton. Desværre virker disse værktøjer kun på Linux-udgivelsen af ​​Steam. Som følge heraf skal du installere den seneste udgivelse af Steam til Linux.

Installer Steam

For at starte installationen af ​​Steam på din Linux-pc skal du åbne et terminalvindue. For at åbne et terminalvindue skal du trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller åbn appmenuen og søg efter “Terminal” for at åbne den.

Når terminalvinduet er åbent, skal du følge installationsinstruktionerne nedenfor, der svarer til det Linux-operativsystem, du bruger på din computer.

Ubuntu

For at få Steam til at fungere på din Ubuntu-pc skal du køre apt install-kommandoen nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

For at begynde at installere Steam på din Debian Linux-pc skal du downloade den seneste udgivelse af Steam fra Steam-webstedet. Start derefter download ved hjælp af wget-kommandoen nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Når overførslen er færdig, kan installationen af ​​Steam begynde. Brug af dpkg-installationskommandoen nedenfor til at installere DEB-pakken på din computer.

sudo dpkg -i steam.deb

Nu hvor Steam er installeret på din Debian-pc, bliver du nødt til at rette eventuelle afhængighedsproblemer april er opstået under installationen. For at rette det, brug kommandoen apt-get install -f nedenfor.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

hvis du bruger Arch Linux, vil du være i stand til at få Steam til at arbejde gennem “multilib”-softwarelageret. For at gøre dette skal du starte med at åbne filen /etc/pacman.conf i din foretrukne teksteditor til redigering.

  Sådan administreres Encfs Stashes på Linux

Find “#multilib”-linjen, og fjern #-symbolet samt symbolerne direkte under det. Derefter skal du gemme redigeringerne og bruge pacman-kommandoen nedenfor til at gensynkronisere med Arch Linux-reposen.

sudo pacman -Syy

Til sidst skal du installere Steam på dit Arch-system.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både Fedora og OpenSUSE Linux har mulighed for at installere Steam gennem inkluderede softwarelagre ud af boksen. Når det er sagt, fungerer Flatpak-udgivelsen af ​​Steam meget bedre, og vi foreslår, at du bruger disse installationsinstruktioner i stedet for.

Flatpak

Installer Steam via Flatpak, åbn et terminalvindue, brug dit pakkeinstallationsprogram, og installer “flatpak”-pakken. Hvis du har problemer med at konfigurere Flatpak runtime, så følg med i vores guide om emnet.

  Sådan bruges kommandoen af ​​Linux-typen

Når du har fået Flatpak runtime op at køre, skal du bruge de to kommandoer nedenfor til at installere Steam-appen på dit system.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Sniper Elite på Linux

Når Steam er installeret på dit system, skal du logge ind på din konto med din Steam-adgangskode. Følg derefter trin-for-trin installationsinstruktionerne nedenfor for at få Sniper Elite op at køre.

Trin 1: Åbn Steam-menuen, og klik på “Indstillinger” for at få adgang til Steam-indstillingerne. Når du er inde i Steam-indstillingerne, skal du klikke på knappen “Steam Play” for at få adgang til Steam Play-området.

Inde i Steam Play-området skal du markere både feltet Aktiver Steam Play for understøttede titler og knappen “Aktiver Steam Play for alle andre titler”.

Trin 2: Klik på knappen “Store” for at få adgang til Steam Storefront. Når du er inde i Steam Storefront, skal du finde søgelinjen og klikke på den med musen. Indtast derefter “Sniper Elite” og tryk på Enter-tasten for at se søgeresultaterne.

  Sådan spiller du Orcs Must Die! 2 på linux

Klik på “Sniper Elite” i søgeresultaterne for at få adgang til spillets butiksside. På siden skal du finde den grønne “Læg ​​i kurv”-knap og klikke på den med musen for at tilføje spillet til din indkøbskurv. Klik derefter på kurvikonet for at købe spillet og tilføje det til din konto.

Trin 3: Klik på knappen “Bibliotek” for at få adgang til dit Steam-spilbibliotek. Når du er inde i biblioteksområdet, skal du klikke på søgefeltet. Indtast “Sniper Elite” for at finde spillet.

Når du har fundet spillet, skal du klikke på den blå “INSTALL”-knap for at begynde at downloade og installere spillet på din computer. Når downloadprocessen er fuldført, sættes Sniper Elite op på din Linux-pc.

Trin 4: Efter installation af Sniper Elite bliver den blå “INSTALL”-knap til en grøn “PLAY”-knap. Vælg denne afspilningsknap for at starte spillet. Husk, når du klikker på play første gang, skal Steam konfigurere spillet. Vær tålmodig.

Når spillet starter, er du klar til at spille Sniper Elite! Godt spil, og nyd det!