Sådan spiller du Overlord på Linux

Overlord er et action-RPG udviklet af Triumph Studios og udgivet af Codemasters til Xbox 360, Microsoft Windows, PS3 og Linux. Spillet udkom i 2007. I denne guide viser vi dig, hvordan du spiller Overlord på Linux.

Få Overlord til at arbejde på Linux

Overlord er et indfødt Linux-spil, og det vil køre godt på Linux uden problemer. Når det er sagt, kan det kun køre på Linux via den officielle Steam til Linux-klient. Af denne grund bliver vi nødt til at gennemgå, hvordan man installerer Steam Linux-klienten.

Installer Steam

For at starte installationen af ​​Steam på din Linux-pc skal du åbne et terminalvindue. For at åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet skal du trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søg efter “Terminal” i appmenuen og åbn den på den måde.

Når terminalvinduet er åbent og klar til brug, skal du følge installationsinstruktionerne nedenfor, der svarer til det Linux OS, du bruger til at få Steam op at køre.

  Hvad er stdin, stdout og stderr på Linux?

Ubuntu

Steam kan installeres på Ubuntu via de officielle softwarelagre. For at installere det, brug apt install-kommandoen nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

Den hurtigste måde at få Steam op at køre på Debian er ved officielt at downloade den seneste udgivelse af Steam fra Valve-webstedet. For at gøre det skal du bruge følgende wget download-kommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Efter at have downloadet den seneste udgivelse af Steam til din computer, kan du starte installationsprocessen for Steam ved at bruge dpkg-kommandoen nedenfor. Denne kommando opsætter Steam DEB.

sudo dpkg -i steam.deb

Nu hvor Steam er sat op på din Debian-pc, skal du bruge følgende apt-get install -f-kommando til at rette eventuelle afhængigheder, der maj er opstået under installationsprocessen.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Det er muligt at installere Steam på Arch Linux gennem “multilib” softwarelageret. For at aktivere “multilib”-softwarelageret, start med at åbne filen /etc/pacman.conf i dit foretrukne tekstredigeringsprogram. Find derefter “multilib”-linjen og fjern #-symbolet fra den, såvel som linjerne direkte under den.

Gem redigeringerne, og afslut derefter teksteditoren. Derefter skal du synkronisere Arch til Linux-softwarelagrene igen.

sudo pacman -Syy

Når alt er opdateret, kan du installere den seneste udgivelse af Steam på din computer ved hjælp af pacman.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både Fedora og OpenSUSE er i stand til at opsætte Steam gennem softwarelagre, der er inkluderet i kassen. Når det er sagt, fungerer Flatpak-udgivelsen af ​​Steam meget bedre på disse operativsystemer, og vi foreslår, at du bruger det i stedet.

  Sådan spiller du Portal 2 på Linux

Flatpak

For at få Steam til at fungere via Flatpak, start med at installere Flatpak runtime. For at gøre det skal du installere “flatpak”-pakken på din computer. Hvis du ikke kan få Flatpak runtime til at fungere, så følg venligst vores guide om emnet.

Med runtime oppe og køre, brug kommandoerne nedenfor for at få Steam-appen op at køre via Flatpak.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Overlord på Linux

Nu hvor Steam er installeret, skal du åbne appen med din mus. Når Steam er åben, skal du bruge login-skærmen til at logge ind på Steam ved hjælp af dine kontooplysninger. Når du har logget ind, skal du følge trin-for-trin instruktionerne nedenfor for at få Overlord til at arbejde på Linux.

Trin 1: Åbn Steam-appen, og find knappen “Store”. Klik på denne knap med musen for at få adgang til Steam-butikken. Når du er kommet til Steam-butiksfronten, skal du finde søgefeltet og klikke på det med musen.

  Sådan installeres Paper GTK-temaet på Linux

Når du har valgt søgefeltet med musen, skal du indtaste “Overlord” i søgefeltet og trykke på Enter-tasten for at se søgeresultaterne. Kig gennem søgeresultaterne, og klik på “Overlord” i appmenuen.

Trin 2: Når du klikker på “Overlord”-søgeresultatet, bliver du ført til Overlord Steam-butikssiden. På denne side, se dig omkring efter den grønne “tilføj til indkøbskurv”-knap, og klik på den med musen.

Når du klikker på “tilføj til kurv”-knappen, tilføjer du Overlord til din Steam-vogn. Herfra skal du klikke på kurvikonet og følge processen med at købe spillet til din Steam-konto.

Trin 3: Find knappen “Bibliotek”, og klik på den med musen for at få adgang til dit Steam-spilbibliotek. Derfra søg efter “Overlord” i din samling, og vælg den med musen.

Trin 4: Når du har fundet Overlord i Steam-biblioteket, skal du finde den blå “INSTALL”-knap og vælge den for at installere spillet på din Linux-pc. Installationsprocessen bør ikke tage for lang tid.

Når installationen er færdig, skal du finde den grønne “PLAY”-knap og klikke på den for at starte Overlord til Linux. God fornøjelse og glædelig spil!