Sådan spiller du Galactic Civilizations III på Linux

Galactic Civilizations III er et strategispil udviklet af Stardock til Windows-pc’er. Det er en efterfølger til Galactic Civilizations II og blev først udgivet i 2015. Der er i øjeblikket ingen indbygget port til Linux, men det er nemt at få det til at fungere på Linux med nogle justeringer. Sådan gør du.

Få Galactic Civilizations III til at arbejde på Linux

Galactic Civilizations III fungerer på Linux ved hjælp af Valves unikke Proton-teknologi, som er indbygget i Steam til Linux-klienten. Som et resultat bliver vi nødt til at gennemgå, hvordan man installerer Steam til Linux-klienten.

Installer Steam

For at starte installationen af ​​Steam til Linux skal du åbne et terminalvindue. Åbn et terminalvindue på skrivebordet, og tryk på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Alternativt kan du bruge appmenuen og søge efter “terminal” for at åbne den.

Når terminalvinduet er åbent, kan installationen af ​​Steam begynde. Ved at bruge instruktionerne nedenfor, der svarer til det Linux-operativsystem, du bruger i øjeblikket.

  Sådan sikkerhedskopieres dit Linux-system

Ubuntu

For at konfigurere Steam til Linux-klienten på din Linux-pc skal du bruge kommandoen apt install nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

For at få den seneste Steam til at fungere på Debian, skal du downloade DEB-pakken til din computer. Brug wget-kommandoen nedenfor til at få fat i den nyeste Steam DEB-pakke.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Efter at have downloadet den seneste Steam DEB-pakke til din computer, kan installationen begynde. Brug kommandoen dpkg nedenfor, installer Steam på Debian.

sudo dpkg -i steam.deb

Nu hvor Steam er installeret på Debian, brug kommandoen apt-get install -f nedenfor for at rette eventuelle installationsproblemer maj er sket.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Steam er tilgængelig for brugere på Arch Linux gennem “multilib”-softwarelageret. For at sætte det op, start med at åbne filen /etc/pacman.conf. Derfra skal du finde “#multilib”-linjen og fjerne #-symbolet fra den, såvel som direkte under den. Gem derefter redigeringerne.

Når du har afsluttet redigeringen, skal du bruge pacman-kommandoen til at gensynkronisere med de officielle Arch Linux-servere. Brug derefter den anden pacman-kommando til at installere den seneste udgivelse af Steam.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Hvis du bruger Fedora og OpenSUSE, vil du være i stand til at installere Steam ud af boksen fra softwarekilder inkluderet i deres respektive operativsystemer. Flatpak-udgivelsen af ​​Steam fungerer dog meget bedre på Flatpak. Vi foreslår, at du i stedet følger disse instruktioner.

  Sådan gemmer du filer gratis i skyen med Ice Drive på Linux

Flatpak

For at få Steam til at fungere via Flatpak, start med at installere “flatpak”-pakken. For at installere Flatpak-pakken skal du bruge pakkehåndteringen på din computer. Hvis du har problemer med at konfigurere det, bedes du følge vores vejledning om emnet.

Efter opsætning af Flatpak runtime på din Linux-pc skal du bruge de to kommandoer nedenfor for at få Steam-appen installeret.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Galactic Civilizations III på Linux

Nu hvor Steam er installeret, start appen og log ind med dine brugerkontooplysninger. Derefter skal du følge trin-for-trin instruktionerne nedenfor for at få Galactic Civilizations III til at arbejde på Linux.

Trin 1: For at starte skal du klikke på menuen “Steam” og vælge knappen “Indstillinger” for at få adgang til området for Steam-indstillinger. Når du er inde i indstillingsområdet, skal du finde knappen “Steam Play” og klikke på den.

I Steam Play-området skal du klikke på knappen “OK” for at anvende ændringerne. “Aktiver Steam Play for understøttede titler”-boksen, samt knappen “Aktiver Steam Play for alle andre titler”.

  Sådan installeres Bitcoin Knots på Linux

Trin 2: Efter opsætning af Steam Play, find knappen “Store” og klik på den med musen. Derfra skal du finde søgefeltet og indtaste “Galactic Civilizations III.” Tryk på Enter-tasten for at se søgeresultaterne.

Kig gennem søgeresultaterne og klik på “Galactic Civilizations III” for at få adgang til spillets Steam Storefront-side. Når du er på siden, skal du finde den grønne “tilføj til kurv”-knap for at tilføje den til din Steam-kontos indkøbskurv. Brug derefter kurven til at købe spillet til din konto.

Trin 3: Klik på knappen “Bibliotek” for at få adgang til dit Steam-bibliotek. Find Galactic Civilizations III inde i Steam-biblioteksområdet og klik på det med musen. Find derefter den blå “INSTALL”-knap for at begynde at downloade og installere spillet på din computer. Downloaden burde ikke tage lang tid.

Trin 4: Når overførslen er færdig, vil Galactic Civilizations III blive installeret på din Linux-pc. Herfra bliver den blå “INSTALL”-knap til en grøn “PLAY”-knap.

Klik på “PLAY” knappen for at starte spillet. Husk, første gang du starter Galactic Civilizations III, kan det tage noget tid, da Proton skal konfigurere alt. Vær tålmodig.

Når spillet er færdig med sin indledende konfiguration, er du klar til at spille. Godt spil!