Sådan sparer du penge på iCloud-lagring

Situationen med iCloud-lagring ville være sjov, hvis den ikke var så latterlig, og vi har allerede gjort vores følelser klart for, om Apple burde tilbyde mere lagerplads gratis. Men hvis du virkelig skal betale, hvorfor så ikke spare nogle penge?

Selvom Apples priser på iCloud-lagring er blevet forbedret, undskylder det ikke, at det burde tilbyde mere af det gratis, og der er en tankegang, at det burde give væk nok til fuldt ud at sikkerhedskopiere enhver iPhone eller iPad, de sælger . Det er problematisk på mange måder, ikke mindst det faktum, at med iPhone-salget aftagende, er Apple mere end nogensinde afhængig af sine tjenester som en måde at tjene penge på.

Det er rigtigt, at Apples iCloud-lagringspriser er mere konkurrencedygtige end nogle andre, men det undskylder den ikke fra at tilbyde sølle 5 GB lagerplads, når den er sat på Scrooge McDuck-niveauer af kontanter. Det er af den grund, at vi ikke har nogen betænkeligheder ved at dele et par måder, hvorpå du måske kan spare nogle penge, hvis du absolut skulle have brug for mere lagerplads til dine billeder osv.

  Sådan bruger du appbiblioteket på iPhone

Så med det sagt, lad os komme i gang.

Køb gavekort med rabat

Apple har solgt App Store og iTunes gavekort i mange år, og på trods af navnene er de tilsyneladende de samme. Uanset hvad det hedder, bliver kortets saldo i sidste ende tilføjet dit Apple ID, hvilket igen betyder, at du kan bruge det til at købe en hvilken som helst af Apples tjenester eller softwareprodukter. Det betyder, at du kan købe apps, musik eller endda betale for et abonnement i appen, hvis du vil. Og du kan endda betale for mere iCloud-lagerplads.

Det i sig selv kommer ikke til at spare dig penge, men store butikker sætter nogle gange iTunes-gavekort til salg med rabat, så der kan være mulighed for at spare et par kroner hist og her. Husk, hver lille smule hjælper.

  Har du brug for anti-ransomware-software til din pc?

Hvor meget lagerplads har du egentlig brug for?

Nogle gange er vi alle skyldige i panikkøb. Opbevaring er et område, hvor det kan snige sig op, især hvis du ikke rigtig er sikker på, hvor meget plads du har brug for. Det kan nogle gange være nemmere bare at betale for det højeste lagerniveau bare for aldrig at skulle bekymre dig om lagerplads igen, men hvis du ikke helt har brug for så meget, kan du spare et par dollars om måneden ved at sikre dig, at du er på højre lag.

Gå til Indstillinger, efterfulgt af at trykke på dit navn øverst på skærmen.

Tryk derefter på “iCloud” og undre dig over den visuelle repræsentation af, hvor meget iCloud-lagerplads du bruger, samt hvor meget der er tilgængeligt i øjeblikket.

Hvis du bruger en lille del af det tilgængelige, kan det være på tide at nedgradere.

  Sådan beskytter du din Chrome-profil med adgangskode

Brug familiedeling til at dele lagerplads

Familiedeling er en ofte overset funktion, som Apple tilbyder. Det lader folk fra den samme familie dele ressourcer såsom apps og tjenester. Heldigvis er iCloud-lagring en af ​​de ting, du kan dele, så i stedet for at have flere personer, der alle bruger individuelle spande med data, kan du spare nogle penge ved at lade dem alle dyppes i den samme spand.

For at aktivere iCloud-lagringsdeling skal du åbne Indstillinger og trykke på dit navn øverst på skærmen,

Tryk derefter på Familiedeling.

Tryk på iCloud Storage.

Følg nu blot trinene for at dele dit eksisterende lager eller, hvis det er nødvendigt, opgradere til 200 GB eller 2 TB niveauet.

Sådan sparer du plads i iCloud

Hvis alt andet fejler, er der nogle måder, hvorpå du kan reducere, hvor meget iCloud-lagerplads, du bruger. For eksempel kan du bruge Google Fotos til at gemme et ubegrænset antal billeder gratis og undgå iCloud Photo Library. Nogle af dem kræver muligvis noget kreativ lagerstyring, men det kan bare være nok til at spare dig for at bruge penge, hvis du ikke er nødt til det.