Sådan søger du i alle streamingtjenester efter en film eller et tv-program

Er det tv-program, du vil se på Netflix, Hulu, Amazon Prime eller HBO? Og hvilken tjeneste har den bedste pris for en digital filmleje? Nedenstående løsninger vil besvare disse spørgsmål på et øjeblik.

Søg fra dit tv’s streamingboks

Alle de store moderne tv-streamingbokse, inklusive Roku-, Apple TV-, Fire TV- og Android TV-enhederne – har indbyggede søgefunktioner. De søger i flere apps på samme tid, og du kan indtaste navnet på et program eller en film ved hjælp af din fjernbetjening eller tale det højt med din stemme.

Roku: Brug søgefunktion på din Rokus startskærm for at søge efter navnet på en film eller et tv-program. Du kan også trykke på stemmeknappen på din fjernbetjening og sige navnet på en film eller et tv-program for at søge efter det. Din Roku viser dig, hvor filmen eller tv-serien er tilgængelig på tværs af flere tjenester, og du kan vælge en mulighed for at begynde at se den hurtigt. Roku lader dig også søge efter en skuespillers eller instruktørs navn.
Apple TV: Apple TV fungerer ligesom Roku her. Du kan enten bruge Søg-appen på dit Apple TV eller spørg Siri om navnet på en film eller et tv-program. Med Siri kan du også søge efter genre, skuespiller og andre detaljer.
Fire TV: Amazons Fire TV lader dig også Søg til film og tv-serier, enten med søgefunktionen eller via Alexa. Hvis en film eller et tv-program er tilgængeligt på flere tjenester, vil du se en “Flere måder at se på”, som viser dig andre tjenester, der tilbyder den samme film eller tv-serie.
Android TV: Googles Android TV lader dig også søge i apps. Brug bare søgefeltet på startskærmen, eller tryk på mikrofonknappen på din fjernbetjening og spørg Google Assistant om den film eller tv-serie, du vil se. Det vil søge på flere streamingplatforme.

  Sådan mestrer du meddelelser på din iPhone

Hver af ovenstående streamingbokse er forskellige, og nogle bokse kan søge efter flere eller andre kilder end andre. Du kan prøve en anden søgeløsning, hvis du ikke kan finde det, du leder efter.

Brug et websted på din computer eller en app på din telefon

Adskillige websteder og applikationer giver dig mulighed for at søge efter navnet på et tv-program eller en film og vise dig præcis, hvor det medie er tilgængeligt til streaming online. De vil endda vise dig, hvor det er inkluderet gratis med et abonnement, og hvor det er tilgængeligt til leje eller køb, så du kan sammenligne priser.

  Sådan zoomer du ind og ud af et Word-dokument

Dette er især praktisk, hvis du bruger en streamingplatform, der ikke tilbyder denne integrerede søgning – såsom en PlayStation 4, Xbox One, Chromecast eller smart-tv – eller hvis du ser film og tv-serier på din telefon, tablet eller computer.

Vi kan lide Bare se. Den søger i mere end fyrre legitime streamingtjenester, inklusive Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, YouTube og iTunes. I modsætning til nogle andre muligheder er den tilgængelig til andre landeogså – ikke kun USA.

Gå til webstedet, søg efter en film eller et tv-program, og du vil se præcis, hvor det er tilgængeligt. Det er meget hurtigere end at søge flere forskellige tjenester og sammenligne prisen. Hvis du leder efter et tv-program, kan du endda se på individuelle sæsoner eller episoder for at se, hvor de er tilgængelige.

  Sådan går du til startskærmen på iPhone X

Just Watch er tilgængelig som en gratis app til iPhone, iPad, og Android, også. Du kan installere appen på din telefon og hurtigt søge på tværs af alle de store platforme.

Vi har prøvet andre lignende websteder tidligere, bl.a Kan jeg streame det?. Men Just Watch ser ud til at give den bedste, mest opdaterede søgning på tværs af de fleste tjenester lige nu.

I en knivspids kan du dog endda bruge Google. Søg efter “se” efterfulgt af navnet på et tv-program eller en film, og du vil ofte se anbefalinger af officielle steder, hvor du kan se det online. Men Just Watch søger efter flere tjenester efter flere tv-serier og film, så det er en bedre mulighed end Google.

Billedkredit: Syafiq Adnan/Shutterstock.com, Roku