Sådan slutter du dig til Someone’s Live på TikTok

TikTok blev oprindeligt udgivet i 2017 til iOS og Android uden for det kinesiske fastland. Brugere af TikTok kan oprette en række videoer, herunder udfordringer, danserutiner, magiske tricks og komiske. Verificerede konti har øget synlighed og en vis grad af troværdighed på TikTok. Fordelene ved at gå Live på TikTok er de samme som ved at gå Live på enhver anden social medieplatform. Du får muligheden for at interagere med dit publikum i realtid. Folk, der bruger TikTok-appen, kan se live-udsendelser kaldet TikTok Lives, og de er ofte afslappede og korte. Men mærker leverer ofte mere organiserede liv, såsom kulinariske shows, træningsinstruktioner eller produktvideoer. I lighed med Facebook Live og Instagram Live-videoer har TikTok Live hurtigt vundet popularitet som kommunikationskanal. Denne artikel vil give en trin-for-trin guide til, hvordan du deltager i en persons Live på TikTok og sender gæsteanmodning på TikTok. Du vil også få at vide, hvordan du anmoder om at deltage i en Live på TikTok og tilmelde dig TikTok Lives.

Sådan slutter du dig til Someone’s Live på TikTok

Den 15 sekunder lange videodelingsapp TikTok giver brugerne mulighed for at oprette og dele videoer om ethvert emne, de ønsker. Med TikTok-appen har brugerne mulighed for at tilføje filtre og effekter samt adgang til en stor samling af lydeksempler fra sange. Programmet promoveres som et online-fællesskab til udveksling af videoer. Fortsæt med at læse videre for at finde trinene, der forklarer, hvordan du deltager i nogens Live på TikTok i detaljer med nyttige illustrationer for bedre forståelse.

  Sådan sletter du en forbudt TikTok-konto

Hvorfor kan jeg ikke deltage i TikTok Lives? Hvorfor kan jeg ikke deltage i Someone’s Live på TikTok?

Du får ikke lov til at deltage i TikTok Live, hvis din anmodning bliver afvist. Nogen vil højst sandsynligt få deres anmodning afvist, hvis de forsøger at deltage i en live-video præsenteret af en person, de ikke har nogen forbindelse til.

Har du brug for 1.000 følgere for at deltage i en live på TikTok?

Ja, du skal bruge 1.000 følgere for at deltage i en Live på TikTok. Du skal have mindst 1000 følgere på TikTok-appen for at bruge Live-funktionen. Der er tilgængelige løsninger, såsom at konvertere til en Business-konto for at få adgang til nogle TikTok-funktioner og sætte et link til din profilbiografi. Minimumskravet til følgere for skaber- og virksomhedskonti gælder dog stadig, mens du bruger Live-funktionen.

Er der brug for liveadgang for at gå live som gæst?

Ja, liveadgang er nødvendig for at gå Live som gæst på TikTok. Du skal have liveadgang for at gå Live, da du ikke har tilladelse til at starte en Live som gæst. Derfor har du ikke tilladelse til at være medvært for en. Du skal have tilladelse til at komme ind af den oprindelige vært for en Live-følger for at deltage som gæst. En invitation til at deltage som gæst kan sendes til dig af en Live-vært via knappen i nederste venstre hjørne, som viser en liste over egnede gæster.

  Hvad er TikTok, og hvorfor er teenagere besat af det?

Selvom invitationslinket udløber efter 20 sekunder, er du ikke forpligtet til at se Live på det tidspunkt. En gæsteanmodning vil øjeblikkeligt aktivere den inviterede brugers videostream, efter at begge brugere har godkendt den. De originale værter vil stadig beholde den administrative kontrol over The Live, men der vil være flere værter. Du skal dog først være berettiget til Live-adgang for at deltage i en Live, meget mindre starte en.

Hvorfor kan jeg ikke sende gæsteanmodning på TikTok?

Her er nogle af grundene til, at du ikke kan sende gæsteanmodninger på TikTok:

  • Hvis du ikke har live-adgang, vil du ikke være i stand til at sende gæsteanmodninger på TikTok.
  • Hvis du er under 16 år, vil du ikke være i stand til at sende gæsteanmodninger på TikTok.
  • Hvis du har mindre end 1000 følgere på din TikTok-konto, vil du ikke være i stand til at sende gæsteanmodninger på TikTok.

Hvordan deltager du i Someone’s Live på TikTok?

Muligheden for at forespørge om at deltage i en udsendelse er tilgængelig for brugerne. Det er vigtigt at huske på, før du gør dette: Det vil ikke altid være egnet at deltage i en udsendelse, og Live-brugere accepterer muligvis ikke en anmodning fra en anden om at deltage i deres udsendelse, især hvis de ikke kender dem. Det gør det umagen værd at planlægge, hvis det overhovedet er muligt, hvis en bruger ønsker at deltage i en fælles udsendelse. I så fald er dette ikke muligt. Sandsynligheden for, at nogen vil acceptere en anmodning fra en anden bruger om at deltage i deres live-udsendelse, øges, hvis de er opmærksomme på relevansen af ​​personen eller anmoderen.

Følg de givne trin for at deltage i nogens live på TikTok.

1. Åbn TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhed.

  Sådan følger du nogen på TikTok

2. Tryk på LIVE-indstillingen fra fanen Hjem, og find den ønskede TikTok Live, du ønsker at deltage i.

3. Tryk derefter på personikonet ved siden af ​​kommentarfeltet fra bunden af ​​skærmen.

4. Tryk på indstillingen Anmodning for at sende anmodningen om at deltage i denne specifikke TikTok Live.

Din skærm deles i to, når din anmodning er blevet accepteret. Du har nu deltaget i live-udsendelsen.

Hvordan tilmelder man sig Someone’s Live på TikTok?

Ved at tilføje Live-funktionen har TikTok i høj grad øget interaktiviteten af ​​Live-udsendelse for både kunstnere og forbrugere. For at deltage i en live-udsendelse kan du enten vente på en invitation eller anmodning. Du skal huske på, at muligheden for at deltage i en live-udsendelse kun er tilgængelig, hvis du har modtaget en invitation, eller hvis brugeren, der livestreamer, har givet dig tilladelse til det efter at have modtaget din anmodning. Følg trinene nævnt ovenfor for at deltage i en andens TikTok Live på appen.

Hvordan anmoder man om at deltage i en live på TikTok?

Nu hvor du ved, hvordan du tilmelder dig nogens Live på TikTok, lad os vide, hvordan du anmoder om at deltage i en Live på TikTok. Hvis du er over 16 år og har mere end 1000 følgere, kan du anmode om at deltage i en Live. Brugere skal først finde live-udsendelsen for at deltage i den. Tryk derefter på n personer-ikonet > Anmodningsindstilling for at sende en anmodning om at deltage i udsendelsen. Når anmodningen er accepteret af Live-værten, vil du straks deltage i Live-udsendelsen.

Hvordan tilmelder man sig Someone’s Live på TikTok som gæst?

Lad os se trinene for at deltage i nogens Live på TikTok som gæst.

1. Start TikTok-appen, og tryk på LIVE-indstillingen fra fanen Hjem.

2. Find derefter den ønskede TikTok Live, du ønsker at deltage i.

3. Tryk på personikonet ved siden af ​​kommentarfeltet.

4. Til sidst skal du trykke på Anmodningsindstillingen for at sende anmodningen om at deltage i denne specifikke Live.

Efter at anmodningen er accepteret, vil du få succes på denne TikTok Live.

***

Så vi håber, at du har forstået, hvordan du deltager i nogens Live på TikTok med de detaljerede trin til din hjælp. Du kan give os spørgsmål eller forslag om ethvert andet emne, du ønsker, at vi skal lave en artikel om. Smid dem i kommentarfeltet nedenfor, så vi ved det.