Sådan sletter du et tapet fra din iPhone

Nøgle takeaways

  • Trinene til at slette et iPhone-tapet er enkle: Tryk længe på tapetet fra låseskærmen, stryg til venstre eller højre for at se tidligere tapeter, stryg op på det, du vil slette, og tryk på Papirkurv-ikonet.
  • Sletning af et iPhone-tapet fra låseskærmen fjerner ikke det originale billede, så du kan sikkert slette tapeter uden at miste kildebilledet.

Hvis du ofte skifter dit iPhone-tapet, vil du sandsynligvis have en lang liste af gamle tapeter, du ikke længere bruger. Hvad er meningen med at beholde dem, du er ligeglad med længere? Nedenfor forklarer vi, hvordan du sletter tapeter fra din iPhone for at reducere rod.

  Hvorfor kan du ikke bruge et tv som skærm?

Sådan sletter du et iPhone-baggrund fra låseskærmen

Moderne versioner af iOS har ikke mulighed for at slette dine iPhone-baggrunde fra appen Indstillinger. Du kan kun tilføje eller tilpasse tapeter der.

For at slette et iPhone-tapet, skal du gå til låseskærmen. For at gøre det skal du blot trykke på sideknappen for at sætte din enhed i dvale, og derefter trykke på den igen for at vække den og vise låseskærmen. Alternativt kan du åbne Notifikationscenter ved at stryge ned fra øverste venstre hjørne af skærmen.

Uanset hvad, tryk længe hvor som helst på tapetet på låseskærmen (din enhed skal være låst op for at åbne tapetmenuen). Stryg nu til venstre eller højre for at se dine tidligere baggrunde. Stryg opad på det tapet, du vil slette. Tryk på papirkurven, og vælg Slet denne baggrund for at bekræfte.

  Bærbar computer vil ikke oprette forbindelse til iPhone Hotspot (fungerer ikke)

Fjerner sletning af et iPhone-tapet også det originale billede?

Vær sikker på, at fjernelse af dit iPhone-tapet fra låseskærmen ikke sletter kildebilledet.

Lad os f.eks. sige, at du tog et billede af dit barn eller kæledyr og gemte det i appen Fotos. Brug af billedet som dit iPhone-baggrund og sletning af det tapet senere vil ikke påvirke det originale billede i Fotos.

Men hvis du allerede har slettet det originale billede i Fotos, vil sletning af dit iPhone-baggrund fjerne det og gøre billedet utilgængeligt.

I øjeblikket er der ingen måde at gemme et iPhone-låseskærmbaggrund til Photos-appen. Du kan tage et skærmbillede af din iPhones låseskærm for at få en kopi af billedet, men det vil ikke være perfekt. Elementer som dato og klokkeslæt vil også være inkluderet. Din næstbedste mulighed er at bruge en sikkerhedskopi til at gendanne slettede billeder på din iPhone.

  40 Ofte stillede REST API-interviewspørgsmål og svar [2023]

Selvom du kan bruge enten låseskærmen eller appen Indstillinger til at ændre dit iPhone-baggrund, kan du kun slette et tapet fra iOS-låseskærmen eller meddelelsescenteret. Så længe du har det originale billede gemt i Fotos-appen, behøver du ikke bekymre dig om at miste et elsket billede, selv når du sletter tapeter fra din iPhone.