Sådan skjuler du iOS 7-statuslinjen eller nogen af ​​dens ikoner / elementer

Tweaks som HideMe7 er fantastiske, da de beskæftiger sig med flere aspekter af iOS, men der er altid plads til specialiserede pakker i jailbreak-butikken. Mens HideMe7 har nogle ret anstændige muligheder for at tilpasse iOS 7-statuslinjen, kan du på ingen måde kalde dens funktionsliste udtømmende. For eksempel, hvis du vil skjule statuslinjen helt, kan HideMe7 ikke hjælpe dig der. Med en tweak som StatusBarSuite kan du dog gøre præcis det og mere. Denne nye udgivelse giver dig mulighed for at ændre synlighedsstatus for alle iOS 7 statuslinjeelementer, der håndterer både de midlertidige og permanente. Brugere kan skjule batteri- og WiFi-ikoner, tidsvisningen og næsten alle andre ting, der vises i statuslinjen.

  Sådan skjuler du docken i iOS 11 [No Jailbreak]

Nogle ikoner/indikatorer vises kun i statuslinjen, når du har en bestemt indstilling slået til, eller en bestemt tjeneste bliver brugt. Med StatusBarSuite kan du holde disse ikoner ude af syne, selv når indstillingen er funktionel. Den tilføjer sin egen menu til appen Indstillinger (Indstillinger > SBS-indstillinger), hvor du finder en separat skifte for hvert enkelt ikon. De komponenter, der kan skjules fra statuslinjen, omfatter følgende.

Batteriikon (procentdelen forbliver synlig, da du alligevel kan slå den fra fra aktieindstillinger-appen)
Navnet på dit mobilselskab
Tidsvisning
Bluetooth-ikon, selv når det er aktivt
Bluetooth batteri ikon
WiFi og LTE ikon
Den aktuelle signalstyrke
Ikonet, der angiver en aktiv alarm
Ikonet, der vises, når orienteringslåsen er slået til
Ikon for flytilstand
Forstyr ikke-ikon

  Sådan sorteres sange efter titel i musikappen i iOS 10

Husk, at for at skjule et bestemt element, skal dets tilsvarende skifte være tændt og ikke slukket. Ændringerne, der er foretaget ved hjælp af StatusBarSuite, træder ikke i kraft, medmindre du genopretter enheden, hvis mulighed er tilgængelig i bunden af ​​tweakens indstillingsmenu.

En ret unik, omend buggy funktion ved StatusBarSuite er “Skjul statuslinje”. Når denne mulighed er slået til, bliver alle apps fuldskærm. Desværre kan dette føre til et par uventede nedbrud og problemer med apps, der viser et tastatur. Vores erfaring er, at problemerne ikke er deal-breaking, men de er der alligevel og skal udbedres.

  Sådan søger du billeder efter dato eller objekt i iOS 10

StatusBarSuite er en gratis tweak, i modsætning til HideMe7 (som hentes for 99 cents). Du kan downloade den til din iOS 7-enhed fra BigBoss-repoen i Cydia-butikken.