Sådan ser du, hvem der delte dit Instagram-opslag

Instagram er en af ​​de mest brugte platforme efter Facebook. Det blev nydt af næsten alle generationer i verden. Det har vundet popularitet på grund af dets evne til at oprette forbindelse til folk, poste, opdatere og dele ved at huske på brugernes sikkerhed. Der er mange nye opdateringer, som Instagram har budt velkommen, hvoraf en er, hvordan du kan se, hvem der har delt dit Instagram-opslag. Hvis du er en person, der ønsker at introducere denne nye mulighed i din app, er du på det rigtige sted. Du vil lære alt det grundlæggende om denne nyligt introducerede mulighed, så gør dig klar og fortsæt med at læse denne artikel.

Sådan ser du, hvem der delte dit Instagram-opslag

Et af de væsentlige krav for at se, hvem der har delt dit opslag, er, at du skal have en Instagram-virksomhedskonto. Følg artiklen til slutningen for at finde trinene, der demonstrerer metoden til at se, hvem der delte dit Instagram-opslag.

Bemærk: Da smartphones ikke har de samme indstillingsmuligheder, varierer de fra producent til producent. Sørg derfor for de korrekte indstillinger, før du ændrer nogen på din enhed. De kommende trin blev udført på OnePlus Nord til illustrationsformål.

Hvorfor kan jeg ikke se, hvem der har delt mit Instagram-opslag?

En af grundene til, at du ikke kan se, hvem der har delt dit Instagram-opslag, er, at du ikke har en virksomhedskonto. Hvis du har en normal konto, kan du kun se antallet af delinger dit opslag er blevet delt. Du vil ikke være i stand til at se, hvem der nøjagtigt delte det. Få derfor først en Instagram Business-konto, hvis du vil vide, hvordan du kan se, hvem der delte dit Instagram-opslag.

Fortæller Instagram dig, hvis nogen deler dit opslag?

Nej, Instagram fortæller dig ikke, hvis nogen deler dit opslag. Hvis en bruger deler dit opslag via direkte besked (DM), får du ikke besked. Hvis din historie deles som et opslag af en bruger, hvis konto er offentlig, kan du se historien. Men du kan ikke se historien, hvis kontoen er privat.

Får du en notifikation, når nogen deler dit opslag på Instagram?

Nej. Af hensyn til privatlivets fred giver Instagram ikke brugeren besked, hvis nogen har delt dit opslag som en direkte besked. Du kan kun tjekke antallet af delinger ved at trykke på indsigtsindstillingen på opslaget. Bortset fra det, vil du ikke se, hvem der præcist delte dit opslag og hvornår.

Hvordan kan jeg se, hvem der har delt mit opslag?

Følg nedenstående trin for at se, hvem der har delt mit Instagram-opslag.

Bemærk: Du skal have en virksomhedskonto til dette trin.

1. Tryk på det ønskede uploadede indlæg.

2. Tryk på Vis indsigt fra bunden af ​​indlægget.

3. Du kan finde disse forskellige muligheder i Indlægsindsigt:

  • Konti nået
  • Indholdsinteraktioner
  • Profilaktivitet

4. Her vil Send pil-ikonet vise dig antallet af gange, opslaget blev delt.

Hvordan kan jeg se, hvem der delte mine Instagram-billeder?

For at se, hvem der delte mine Instagram-billeder:

1. Tryk på det ønskede indlæg, som du har uploadet.

2. Tryk på Vis indsigt.

3. Send pilikonet viser antallet af videredelinger af dit opslag.

Hvordan kan man se, hvem der delte dit Instagram-opslag?

Bemærk: Muligheden for indsigt er at fortælle dig, hvor mange gange dit opslag er blevet delt, men lader dig ikke se, hvem der præcist har delt det.

1. Tryk på det ønskede indlæg > Se indsigt.

2. Find og se derefter Send-pilikonet, der viser antallet af videredelinger.

Læs også: Sådan slår du en historie til på Instagram

Hvordan kan jeg se, hvem der delte mit Instagram-opslag som en besked?

Du kan helt sikkert tjekke indsigten i Instagram-opslag som en besked fra en opdateret Instagram-konto på din smartphone. Men indstillingen Vis indsigt giver dig kun mulighed for at kontrollere antallet af delinger og ikke, hvem der har delt dit opslag. Læs og følg de ovennævnte trin for at se antallet af delinger dit opslag har modtaget.

Sådan kan du se, hvor mange mennesker der sender dine Instagram-opslag?

Metoden til at se, hvor mange mennesker der sender dit Instagram-opslag, er ret enkel.

1. Tryk på det ønskede opslag, du vil se delingen for.

2. Tryk på Vis indsigt.

3. Tryk på ikonet Send pil for at se, hvor mange personer der sender eller deler dit Instagram-opslag.

Hvordan sletter du en person, der har delt dit billede?

Der er ingen måde at slette en person, der har delt dit billede. Instagram tillader ikke brugeren at se, hvem der har delt opslaget. Den viser kun antallet af delinger på dit opslag på grund af privatlivsproblemer. Hvis du ikke ønsker, at andre brugere skal dele dit opslag, kan du skifte din virksomhedskonto til personlig. At gøre det:

1. Åbn Instagram-appen på din enhed.

2. Tryk på profilbilledet i nederste højre hjørne af skærmen.

3. Tryk på Hamburger-ikonet i øverste højre hjørne.

4. Tryk på Indstillinger.

5. Tryk på Konto.

6. Tryk på indstillingen Skift kontotype.

7. Tryk på Skift til personlig konto.

Hvordan ved du, om nogen gemmer dit Instagram-opslag?

Du kan se, hvor mange personer der har gemt dit opslag på Instagram ved at følge de kommende trin.

Bemærk: Du skal have en virksomhedskonto for at dette trin kan fungere.

1. Åbn det ønskede indlæg fra din konto.

2. Tryk på Vis indsigt nederst i indlægget.

3. Bogmærkeikonet repræsenterer antallet af lagringer for dit Instagram-opslag.

***

Vi håber, at du lærte om, hvordan du kan se, hvem der delte dit Instagram-opslag. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os, hvilket emne du vil lære om i vores næste artikel.