Sådan ser du Hulu på Linux-skrivebordet med Electronplayer

Leder du efter at se Hulu på din Linux-pc fra dit Linux-skrivebord? Træt af at åbne Firefox eller Chrome for at se dine shows? Tjek Electronplayer. Det er en streaming-app til Linux, der understøtter de fleste almindelige streamingtjenester, inklusive Hulu. Sådan konfigurerer du det på dit system.

Bemærk: for at følge denne vejledning; du skal have en Hulu-konto samt et betalt abonnement på tjenesten. Hulu fungerer ikke i Electronplayer uden en konto. Find flere oplysninger om Hulu her.

Installation af Electronplayer på Linux

Electronplayer er et fremragende program til at se dine yndlingsprogrammer på Hulu fra Linux-skrivebordet. Denne applikation kommer dog ikke forudinstalleret på noget Linux-operativsystem, så du bliver nødt til at konfigurere det manuelt.

Installationen af ​​Electronplayer på Linux kan gøres på tre måder. Den første måde er gennem en Linux Snap-pakke. Den anden metode er AppImage, som ligner en Windows EXE. Den er også tilgængelig i Arch Linux AUR.

  6 af de bedste ikontemaer til Linux

Linux Snap-pakke

For at konfigurere Electronplayer på Linux gennem Snap-butikken skal du starte med at aktivere Snap-pakkens runtime på din computer. Du kan aktivere runtime ved at installere “snapd”-pakken og aktivere “snapd.socket”-tjenesten med Systemd.

Bemærk: Har du brug for hjælp til at konfigurere Snap runtime på din computer? Hvis ja, kan vi hjælpe. Følg venligst vores guide til, hvordan du opsætter Snap-pakker på Linux.

Efter opsætning af Snap runtime på din computer, kan installationen af ​​Electronplayer på Linux begynde. Åbn først et terminalvindue på Linux-skrivebordet ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søg efter “Terminal” i appmenuen og start den.

Med terminalvinduet åbent, brug snap install-kommandoen nedenfor.

sudo snap install electronplayer

AppImage

Hvis Snaps ikke er din ting, kan du også installere applikationen via et AppImage. For at starte skal du åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet. Du kan åbne et terminalvindue ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet eller ved at søge efter “Terminal” i appmenuen.

Med terminalvinduet åbent og klar til brug skal du indtaste wget-kommandoen nedenfor for at få fat i den seneste AppImage-udgivelse af Electronplayer.

wget https://github.com/oscartbeaumont/ElectronPlayer/releases/download/v2.0.8-rc4/electronplayer-2.0.8.AppImage

Når du har downloadet AppImage-filen, skal du bruge mkdir-kommandoen til at oprette en ny mappe. Denne mappe får navnet “AppImages”, og den vil blive brugt til at gemme Electronplayer AppImage-filer.

mkdir -p ~/AppImages/

Brug mv-kommandoen til at placere AppImage-filen i den nyoprettede AppImages-mappe.

mv electronplayer-2.0.8.AppImage ~/AppImages/

Du skal nu opdatere tilladelserne til Electronplayer-applikationen, så den kan køres som en fil.

sudo chmod +x electronplayer-2.0.8.AppImage

Til sidst skal du starte Electronplayer-programmet ved at bruge nedenstående udførelseskommandoer.

cd ~/AppImages/
./electronplayer-2.0.8.AppImage

Du kan også starte Electronplayer ved at åbne mappen “AppImages” og dobbeltklikke på AppImage-filen.

  Sådan streames til twitch fra kommandolinjen på Linux

Arch Linux

Electronplayer-applikationen er tilgængelig til installation i Arch Linux AUR. Hvis du gerne vil installere det på dit system, skal du åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet. Indtast derefter kommandoerne nedenfor i rækkefølge.

sudo pacman -S git base-devel

git clone https://aur.archlinux.org/trizen.git

cd trizen/

makepkg -sri
trizen -S electronplayer

Sådan ser du Hulu på Linux-skrivebordet

For at se Hulu på Linux-skrivebordet ved hjælp af Electronplayer-applikationen skal du gøre følgende. Åbn først “Electronplayer” ved at søge efter det i appmenuen. Når den er åben, skal du følge trin-for-trin instruktionerne nedenfor.

Trin 1: Find “Hulu”-ikonet inde i applikationen og klik på det med musen. Hvis du bruger en version af Electronplayer, der ikke har Hulu-ikonet, skal du gøre følgende.

  Sådan opsætter du Seafile på Linux

Find først menuen “Indstillinger”, og find undermenuen “Aktiverede tjenester”. Kig gennem undermenuen for “Hulu”, og klik på den med musen for at aktivere den. Genstart derefter Electronplayer-appen.

Trin 2: Efter at have klikket på “Hulu”-ikonet inde i Electronplayer-applikationen, indlæses Hulu-webstedet. Find menuen i øverste højre hjørne, og vælg den med musen for at se indholdet.

Trin 3: Inde i Hulu-menuen skal du klikke på knappen “Log ind” med musen. Når du vælger denne knap, vil den bede dig om at indtaste dine brugeroplysninger og adgangskode. Gør det.

Trin 4: Efter at have logget ind på din Hulu-konto, vises dine “Ting”. Brug musen til at vælge det tv-program eller den film, du ønsker at se, og lad den indlæse for at nyde showet.

Har du brug for at lukke Hulu? Luk Electronplayer-vinduet, og det skulle lukke. Alternativt, for at bytte tjenester, skal du klikke på “Tjenester” og vælge “menuen” for at få adgang til tjenestemenuen.