Sådan scanner du dokumenter og tilføjer billeder på din Mac med det samme ved hjælp af kontinuitetskamera

En af fordelene ved at gå med et Apple-økosystem er at have enheder, der arbejder sammen, og Apples Continuity Camera er et godt eksempel. Ved hjælp af en iPhone eller iPad kan du hurtigt få billeder ind i dokumenter på en Mac.

Som med alle ting, er der nogle forudsætninger, du skal have på plads, før du kan drage fordel af Continuity Camera. Du skal have en Mac og en iPhone eller iPad, og begge skal have Wi-Fi og Bluetooth aktiveret. De skal også være logget ind på den samme iCloud-konto, og den konto skal også have to-faktor-godkendelse aktiveret. Der kræves også et minimumssoftwareniveau: macOS Mojave på Mac og iOS 12 på iPhone eller iPad.

  Sådan kontrollerer du eksponeringen i iPhones kamera-app

Der er masser af apps, som du kan bruge Continuity Camera med, men de er alle førsteparts Apple-løsninger. Det er uklart, om det er en begrænsning eller noget, der vil ændre sig med tiden, men i skrivende stund understøtter følgende apps alle Continuity Camera:

Finder
Keynote
Post
Beskeder
Noter
Tal
sider
Tekstredigering

Når alle disse betingelser er opfyldt, falder brug af Continuity Camera ind i to forskellige situationer: at tage et billede eller scanne et dokument.

Tager et foto

For at komme i gang skal du åbne programmet og dokumentet, hvor du vil importere billedet på din Mac. Højreklik derefter på dokumentet eller vinduet og vælg “Importer fra iPhone eller iPad” efterfulgt af “Tag billede.”

  Sådan konfigurerer og bruger du Google Assistant Workday Rutine

På din iPhone eller iPad skal du trykke på udløserknappen for at tage billedet og derefter trykke på “Brug billede”. Dit billede vises derefter automatisk på din Mac.

Scanning af et dokument

Scanning af et dokument foregår på nogenlunde samme måde som at tage et billede. Denne gang skal du højreklikke i det dokument eller den app, du vil importere scanningen til, og vælge “Importer fra iPhone eller iPad” efterfulgt af “Scan dokumenter”.

Derefter skal du placere det dokument, du ønsker at scanne, på en flad, godt oplyst overflade og placere det med henblik på din iPhone eller iPads kamera. Scanningen skulle foregå automatisk, men hvis du skal fange scanningen manuelt, kan du gøre det ved at trykke på udløserknappen. Du kan også finjustere scanningsområdet ved at trække i hjørnerne af scanningsområdet på skærmen. Du kan tilføje yderligere scanninger, hvis det er nødvendigt – tryk på “Gem”, når du er færdig.

  Hvad er dropshipping, og er det en fidus?

Dine scanninger vises automatisk på din Mac.