Sådan rooter du den internationale Samsung Galaxy S5 (SM-G900F)

Samsungs seneste flagskib i sin Galaxy S-linje, S5, er en af ​​de hotteste smartphones annonceret i år. Hvis du er klar til at købe telefonen, så snart den kommer på hylderne på mange markeder inden for få uger, men ikke er sikker på, om du skal springe eller ej på grund af bekymringer om at have root-adgang på enheden, skal du ikke bekymre dig mere! XDA Senior Recognized Developer Chainfire har gjort det igen og forankret den internationale variant af Galaxy S5 før selv dens udgivelse, bare har han gjort det flere gange tidligere med de tidligere flagskibstelefoner. I det følgende vil vi guide dig gennem processen med at roote S5 (SM-G900F) ved hjælp af hans afprøvede CF-Auto-Root-metode.

  Sådan holder du din Chromebook tændt, når du lukker låget

Enhver, der allerede har brugt CF-Auto-Root, bør ikke have problemer med at roote deres telefon med denne metode, da alle trinene er nøjagtig de samme. For dem, der ikke er bekendte, involverer rooting med CF-Auto-Root at flashe en fil til din telefon gennem Odin, som igen starter telefonen med en brugerdefineret gendannelse for at flashe SuperSU og derefter automatisk gendanne aktiegendannelsen til din telefon, hvilket sikrer, at den forbliver så tæt på at lagerføre i alle andre aspekter som muligt selv efter roden.

Ansvarsfraskrivelse: Følg denne vejledning helt på egen risiko. wdzwdz vil ikke være ansvarlig, hvis din telefon bliver muret under processen.

  Sådan bruger du Systemd til at liste tjenester

Advarsel: Filerne i denne vejledning er KUN beregnet til at roote den internationale variant af Galaxy S5, dvs. SM-G900F. Forsøg IKKE at roote nogen anden variant af enheden (eller nogen anden enhed) med denne fil. (Du kan tjekke din telefons modelnummer i Indstillinger > Om enhed > Modelnummer.)

Vigtigt: Rooting med denne metode VIL øge din flashtæller og udløse Samsungs KNOX-garantiflag, så din garanti bortfalder.

Krav

Procedure

Udpak indholdet af det downloadede CF-Auto-Root-arkiv til en mappe på din computer.
Start ODIN fra de udpakkede filer.
Klik på PDA-knappen i Odin og vælg filen med navnet CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar. Sørg for at lade alt andet være præcis som det er
Sæt din telefon i downloadtilstand ved at slukke for den og derefter trykke på Lydstyrke ned, Hjem og Tænd/sluk-knapperne samtidig. Hvis du bliver bedt om at trykke på en knap for at gå ind i downloadtilstand ved opstart, skal du gøre det.
Tilslut din telefon til din computer via USB. En af kasserne i toppen skal lyse op.
Klik på Start-knappen i Odin, og læn dig bare tilbage og slap af, mens din telefon bliver rootet. Bare sørg for IKKE at afbryde din telefon fra pc’en under processen.

  9 Bedste Network Diagram Mapping og Topologi Software

Det burde gøre det – ved genstart vil din enhed være rodfæstet, mens alt andet (inklusive din gendannelse) skulle være på lager.

[via XDA-Developers]