Sådan rettes VLC-fejl Libvlc.dll mangler på Windows 10

VLC-afspiller har eksisteret i lang, lang tid. Det er en usædvanlig stabil app, der fortsætter med at tilføje funktioner, matcher og overgå mange betalte og alle aktiemedieafspillere, som du finder til stort set alle desktop- eller mobiloperativsystemer, der findes.

Det er kort sagt en app, der er svær at konkurrere med. For at toppe det hele understøtter den også en lang række filformater og har understøttelse af udvidelser og skins.

Kan ikke indlæse biblioteket Libvlc.dll

VLC-afspiller kæmper sjældent med en opgave, men appen er ikke uigennemtrængelig for infektioner, malware eller generel filkorruption. Hvis dit system er gået ned for nylig, du har gendannet dit system, installeret en OS-opdatering eller foretaget andre væsentlige ændringer i OS, kan VLC-afspilleren blive påvirket.

Hvis du ser VLC-fejlen Libvlc.dll mangler fejl på Windows 10, er appen dybest set korrupt. Korruptionen kan være delvis, dvs. du kan bruge VLC-afspiller til at afspille filer, men du kan ikke bruge den til at brænde noget fra en DVD, eller den kan være fuld, dvs. du kan slet ikke køre VLC-afspiller.

Ret VLC-fejl Libvlc.dll mangler på Windows 10

Sådan kan du løse problemet.

Afinstaller og geninstaller VLC-afspiller

Libvlc.dll-filen er ikke en registreringsbar DLL, hvilket betyder, at det ikke er en mulighed at registrere den via kommandoprompten. Du kan downloade DLL-filen fra tredjepartskilder, men du kan ikke sige, om filen er sikker eller ej. Den sikreste ting at gøre er at afinstallere VLC manuelt og installere det igen.

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Programmer>Afinstaller et program.
Vælg VLC-afspiller fra listen over apps.
Klik på knappen Afinstaller øverst.
VLC-afspiller vil blive afinstalleret.
Genstart systemet for en god ordens skyld.
Download VLC-afspiller fra den officielle hjemmeside.
Kør installationsprogrammet og installer VLC-afspiller.
Åbn VLC-afspiller, og fejlen vil blive løst.

Konklusion

VLC-afspiller er en stabil app, men dårligt udviklede plugins eller problemer med operativsystemet kan få den til at gå ned. Hvis du generelt har haft problemer med din Windows 10-installation, er VLC-fejlen sandsynligvis blot endnu et offer for nævnte problemer.

Geninstallation af VLC-afspiller vil rette fejlen, men hvis du ikke finder ud af, hvad der forårsagede det, og/eller løser problemet med Windows 10, kan fejlen dukke op igen.

Du kan geninstallere appen hver gang, men det bliver kedeligt, og problemet vil ikke løse sig selv på lang sigt, medmindre du løser det.