Sådan rettes manglende kalender i Microsoft Teams

Microsoft Teams har en kalender indbygget i appen. Denne kalender er mere en skemalægger, og selvom den vil integreres med Outlook, vil den ikke vise dig hele din Outlook-kalender. De møder, der er indstillet i Teams, vil blive synkroniseret med Outlook, men fanen Kalender i Teams vil kun vise begivenheder relateret til Teams.

Fanen Kalender er en vigtig fane, hvis du vil planlægge et møde for et team. Det giver brugerne en omfattende liste over de planlagte møder for det aktuelle team.

Ret kalender, der mangler i Microsoft Teams

Hvis du ikke kan se fanen Kalender i Microsoft Teams, er årsagen sandsynligvis, fordi den er blevet slået fra. Dette problem eksisterer for Microsoft Teams-brugere, der har en virksomheds- eller virksomhedslicens.

  Sådan får du KDE Plasma 5 til at ligne Ubuntu Unity

Det er nemt at rette det, men du skal bruge administratoradgang til teamet. Fanen Kalender mangler i Microsoft Teams, fordi den er blevet slået fra fra administrationscenteret.

Få adgang til Microsoft Teams administrationscenter.
Udvid Brugere i kolonnen til venstre.
Vælg en bruger.

Gå til fanen Politik for din bruger.
Se efter Global (Org-wide Default).
Du vil se en liste over apps. Klik på knappen Tilføj app.
Tilføj Kalender-appen.
Bed alle i dit team om at genstarte deres desktop-klient for at se fanen Kalender.

Ingen planlagte møder i Microsoft Teams

I skarp kontrast til det manglende kalenderproblem, som Enterprise/Business-brugere af Microsoft Teams har, er brugere med en gratis konto ikke i stand til at se deres planlagte møder på fanen Kalender.

  Sådan tilpasser du XFCE-skrivebordet

Dette er ikke en fejl. Det er en begrænsning af den gratis Teams-konto. Den eneste løsning på dette er at bruge Google Kalender-linket, der genereres, når du planlægger et møde. Du kan tilføje mødet til Google Kalender, som derefter kan synkroniseres med enhver anden kalenderapp, f.eks. iCloud-kalendere eller Outlook-kalendere.

Konklusion

Hvis kalendere er aktiveret for dit team, men fanen Kalender stadig mangler i skrivebordet eller webappen, er det muligt, at din brug er en del af en tilpasset politik, hvor kalendere er blevet slået fra, eller din bruger ikke har tilladelse til at oprette eller planlægge møder. Microsoft Teams har en masse forskellige måder at administrere tilladelser og kontroller for forskellige medlemmer af et team, hvilket er grunden til, at nogle brugere kan se kalenderen, mens andre måske ikke. Hvis en administrator har besluttet, at din bruger ikke behøver at se fanen Kalender, er der ikke meget, du kan gøre ved det.

  Sådan installeres Open Snitch på Ubuntu