Sådan rettes iOS 15.0.2, der ikke opdateres

iOS-opdateringer er tilgængelige OTA, dvs. du kan downloade en opdatering på din enhed og installere den uden at tilslutte enheden til en computer. Du kan også downloade en opdatering til din computer først og derefter installere den på din iPhone eller iPad. Den anden metode, den forbundne opdateringsmetode, kræver iTunes på Windows og Finder-appen på macOS.

iOS 15.0.2 opdateres ikke

iOS 15.0.2 opdateres ikke

iOS-opdateringer installeres normalt uden problemer. Hvis du udfører en OTA-opdatering, skal din enhed oplades med mindst 50 %, selvom det er bedst at opdatere, mens telefonen er tilsluttet en strømkilde. Tethered opdateringer har en tendens til at tage lidt mere tid, men du kan sikkerhedskopiere din enhed, hvilket altid er fantastisk. Hvis du prøver at installere iOS 15.0.2, men ikke er i stand til det, kan du prøve rettelserne nedenfor.

1. Opdater til nyeste version

iOS 15.2 er nu ude. Hvis du var på iOS 15.0.0 eller iOS 15.0.1, kan du opdatere direkte til iOS 15.2. Du behøver ikke rigtig at opgradere til iOS 15.0.2. Hvis du har problemer med at opdatere til en hvilken som helst iOS 15-version, kan du prøve rettelserne nedenfor.

2. Opdater iTunes

Hvis du udfører en tethered opdatering på Windows 10, skal du først opdatere iTunes. Med hver større iOS-udgivelse får iTunes en opdatering. Hvis appen ikke er opdateret, før du starter en opdatering til din iPhone, vil opdateringen mislykkes.

Hvis du opdaterer via en Mac, skal du sørge for, at du kører den nyeste version af macOS. Hvis du ikke vil installere den nyeste version af macOS, skal du sørge for, at alle andre Apple-apps på dit system er opdaterede.

3. Slet og download opdatering igen

En opdatering, uanset om den er downloadet på din telefon eller dit skrivebord, kan mislykkes, hvis den blev downloadet for relativt lang tid siden. Hvis opdateringen har siddet på din enhed i over en uge, er det bedst at fjerne den og downloade den igen.

På et skrivebord kan du blot slette filen via filhåndteringen. På Windows kan du bruge File Explorer, og på macOS kan du bruge Finder.

På Windows 10 er filen i: C:UsersYourUserNameAppDataRoamingApple ComputeriTunes

På macOS er filen i: ~/Library /iTunes/iPhone Softwareopdateringer

På iPhone;

Åbn appen Indstillinger.
Gå til Generelt> iPhone-lager.
Vælg iOS-opdateringen fra listen.
Tryk på opdateringen, og slet den fra siden med detaljer.
Gå til Generelt>Softwareopdatering.
Tillad iOS at søge efter, downloade og installere den næste tilgængelige opdatering.

4. Tjek lagerplads

iPhone-basismodeller kommer med anstændig lagerplads. Når det er sagt, kan billeder på en iPhone fylde meget, da de har tendens til at være større filer. Hvis din iPhone mangler plads, kan det forstyrre opdateringsprocessen. Apple angiver normalt ikke, at en enhed skal have en vis mængde ledig lagerplads, men det er normalt en god idé at have ledig plads, der matcher størrelsen på opdateringen. For eksempel, hvis iOS-opdateringen er 1,5 GB, skal du sørge for at have mindst 1,5 GB plads på din telefon, efter at opdateringen er blevet downloadet.

Konklusion

iOS-opdateringer har en tendens til at gå i én retning: Du kan altid gå til den næste opdatering, men du kan ikke rulle tilbage til en tidligere version, når Apple stopper med at signere den. Signeringsprocessen stopper normalt to uger efter, at den næste opdatering er blevet frigivet. Nedgraderingsvinduet er lille. Ligeledes vil iOS tvinge dig til den seneste opdatering. Du kan ikke vælge en lavere version, når du opdaterer din telefon. Brug af hacks til at omgå dette vil nej