Sådan rettes fejlen Denne webside er ikke tilgængelig

Hjemmesider hostes på servere, som grundlæggende er computere, der forbliver tændt hele tiden, og som kan betjene hundreder og tusinder af anmodninger ad gangen. Som enhver computer kan en server gå ned, og den vil tage ethvert websted, der er hostet på den, med sig. Det betyder, at du ikke kan få adgang til det. Når det er sagt, er det sjældent, at en server går ned. Problemer med din internetforbindelse, din browser og endda dit operativsystem kan forhindre dig i at få adgang til et websted.

Denne hjemmeside er ikke tilgængelig

Ret denne webside er ikke tilgængelig

Når du ikke kan få adgang til et websted, kan du se meddelelsen Denne webside er ikke tilgængelig eller noget lignende. Fejlmeddelelsen kan variere baseret på den browser, du ser den i, og hvad din browser mener er forkert. Uanset hvad, prøv følgende rettelser for at løse det.

  Sådan bruger du Google Maps til navigation i Apple CarPlay

1. Tjek, om hjemmesiden er nede

Det første du bør tjekke, når du ser meddelelsen Denne webside er ikke tilgængelig, er om hjemmesiden er nede, eller om der er et problem med forbindelsen på din side. Følg disse trin for at kontrollere status for et websted.

Kopiér webadressen på det websted, du forsøger at få adgang til.
Besøg Ned for alle eller bare mig.
Indtast URL’en og kontroller status.

Hvis hjemmesiden er nede, er der ikke noget, du kan gøre for at rette op på det. Det er op til hjemmesiden at løse de problemer, den har.

2. Prøv en anden browser

Hjemmesider løber generelt ikke ind i problemer med nogen moderne hjemmeside, men hvis der er et problem med din browser, kan det forstyrre forbindelsen. Installer en anden browser, og prøv at besøge webstedet i den. Hvis du kan få adgang til webstedet i en anden browser, skal du gennemgå resten af ​​de rettelser, vi har angivet, for at sortere din browser fra. Du kan også prøve at reninstallere din browser.

  Sådan bruger du Adobe Flash på din iPhone eller iPad

3. Tjek/skift antivirus

Dit antivirus blokerer muligvis webstedet. En overivrig antivirus kan blokere et websted. Tjek, om du kan hvidliste websteder i antivirus-appen. Hvis du kan, skal du tilføje webstedet til hvidlisten og kontrollere, om du kan få adgang til det.

Du kan også skifte til Windows Defender. Det blokerer normalt ikke websteder. Dem, det gør, vil det blokere med en malware-advarsel.

4. Kør Windows fejlfinding

Hvis der er et problem med dine internetindstillinger, vil det give problemer med at oprette forbindelse til en hjemmeside eller til alle hjemmesider. Kør Windows fejlfinding, og det vil løse problemet.

Åbn appen Indstillinger med Win+I-tastaturgenvejen.
Gå til Opdatering og sikkerhed.
Vælg fanen Fejlfinding.
Klik på Yderligere fejlfinding.
Kør netværksadapter fejlfinding.
Anvend alle rettelser, som den anbefaler.
Kør derefter fejlfindingen for internetforbindelser.
Anvend alle rettelser, som den anbefaler.
Genstart systemet.

  Sådan finder du logoet til en hjemmeside

5. Nulstil DNS og IP

Prøv at nulstille DNS og IP på dit system.

Åbn kommandoprompt med administratorrettigheder.
Kør følgende kommandoer, én efter én.

netsh int ip reset
netsh winsock reset catalog
ipconfig /flushdns

Genstart systemet.

6. Skift DNS-server

En DNS-server er afgørende for at oprette forbindelse til internettet. Hvis en DNS-server ikke kan finde et websted, vil du ikke kunne få adgang til det. Prøv at ændre den DNS-server, du bruger.

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Netværk og internet.
Klik på Netværk og deling.
Klik på Skift adapterindstillinger i kolonnen til venstre.
Dobbeltklik på WiFi-adapteren.
Klik på knappen Egenskaber.
Dobbeltklik på Internet Protocol Version 4.
Vælg Brug følgende DNS-serveradresse.
Brug Googles DNS.

8.8.8.8

8.8.4.4

Gentag trin 8-9 for internetprotokol version 6.

Konklusion

Meddelelsen Denne webside er ikke tilgængelig kan pege på forskellige problemer, og de kan generelt løses med de løsninger, vi har givet. Hvis du har mistanke om, at et websted bliver blokeret af din internetudbyder, kan du prøve at få adgang til det med en VPN. Hvis du bruger en VPN til at få adgang til webstedet, skal du bruge en anden.