Sådan rettes “Et andet program installeres” Installationsfejl på Windows 10

Windows 10 understøtter ikke samtidig installation af flere apps. Du kan installere den ene app efter den anden, men du kan ikke køre flere installationsprogrammer på samme tid.

Dette skyldes, at når en app er installeret, opretter den mapper og skriver til registreringsdatabasen. Processen kan ikke afbrydes eller køre parallelt med en anden lignende proces. Risikoen for fejl ville være alt for stor.

“Et andet program installeres” Fejl

Hvis du forsøger at installere en app på Windows 10, og du ser “Et andet program installeres… Installationsfejl”, kan det betyde en af ​​følgende;

En app installeres aktivt, og installationen er ikke fuldført
En app er ved at blive opdateret, afinstalleret eller repareret
Installationen er afsluttet, men selve installationsprogrammet afsluttede ikke
Installationsprogrammet blev kørt, men processen startede ikke
Et installatør er ved at forberede installationen af ​​en app
Installationen er afsluttet, men en systemgenstart afventer

Sådan repareres Et andet program er ved at blive installeret

Uanset årsagen til fejlen, kan du køre gennem følgende rettelser og løse det.

1. Vent på, at installationen er fuldført

Mange apps vil vise en statuslinje på skærmen, når de gennemgår de forskellige installationstrin, men ikke alle gør det. Nogle apps, især dem, der installerer yderligere biblioteker, kan gøre det lydløst i baggrunden. Hvis du ser et andet program installeres… Installationsfejl, vent mindst femten minutter på, at installationen er fuldført, og prøv derefter at installere en anden app.

2. Afslut installationen manuelt

Hvis appens installation ikke er afsluttet efter at have ventet i et rimeligt tidsrum, kan du afslutte den manuelt. Du skal vide, at dette kan resultere i, at appen ikke installeres korrekt eller overhovedet.

Højreklik på proceslinjen, og vælg Task Manager fra kontekstmenuen.
Gå til fanen Processer.
Se efter installationsprogrammet/EXE/MSI-processen, og vælg det.
Klik på knappen Afslut opgave nederst til højre.

3. Skub installationsmediet ud

Prøv at fjerne ethvert installationsmedie, som du har tilsluttet til systemet, f.eks. en dvd, cd eller USB-drev. Hvis du gør det, vil det sandsynligvis afbryde installationsprocessen, men det giver dig mulighed for at installere den anden app.

4. Genstart systemet

Hvis alt andet fejler, kan du genstarte systemet. Når systemet genstarter, vil det afslutte alle igangværende processer, og de vil ikke køre igen, når du starter tilbage til skrivebordet.

5. Kør en virusscanning

Den app, du forsøger at installere, kan være ondsindet og en af ​​grundene til, at installationen ikke fuldføres, eller hvorfor den blokerer andre apps i at installere. Kør en virusscanning med Windows Defender.

Åbn Windows Defender.
Gå til fanen Virus- og trusselsbeskyttelse.
Klik på Scanningsindstillinger.
Klik på Scan nu.
Scan hele systemet og fjern eventuelle infektioner, der er fundet.

Bemærk: Det er også en god idé at scanne dit system med den gratis version af MalwareBytes.

Konklusion

Hvis du har en app, der aldrig bliver færdig med at installere, kan den være beskadiget. Du kan prøve at downloade det igen og køre installationsprogrammet, men der er en god chance for, at der er et problem med selve installationsprogrammet. I dette tilfælde er der ikke meget du kan. Find et alternativ til appen, og afinstaller enhver komponent i appen, der kan være blevet installeret.