Sådan rettes DirecTV fejlkode 775

Kabelskæringsrevolutionen gik ikke så godt som planlagt. Der er nu flere populære online streamingtjenester, hver med deres eget eksklusive katalog over titler, som kræver individuelle medlemskaber at bruge. For mange brugere tilbyder et kabelabonnement dem mere indhold for mindre.

directv

DirecTV

DirecTV er et datterselskab af At&T, og det er en populær kabeludbyder, der tilbyder en bred vifte af kanaler og streamingmuligheder. Det fungerer via en set-top-boks og kræver et abonnement for at bruge. Abonnementerne er ikke billige, da det mindste koster $65 og det største bundt koster $85, men det giver dig adgang til indhold, du ikke får med online streamingværktøjer.

  Tekstbaseret VR: Udforsk MUSH'ernes banebrydende verden

Ret DirecTV fejlkode 775

DirecTV fungerer via en modtagerboks. Boksen skal sættes op til at fungere sammen med dit TV og kræver ofte en fagmand til at konfigurere den første gang du får forbindelse.

Modtageren er ikke immun over for problemer, og du kan til tider se rettelsen af ​​DirecTV-fejlkoden 775. Denne kode er normalt ledsaget af et frosset billede eller et revet eller pixeleret billede/afspilning. Fejlen er hovedsagelig et resultat af interferens med signalet, der kommer fra kablet. Sådan kan du rette det.

Tjek hardware

Sørg for, at kablerne, der går ind i din boks/modtager, ikke er løse. Stram hvad du kan. Sluk for strømforsyningen til boksen, og giv den derefter en god gang for at sikre, at alt er sikkert. Gør det samme for ledningerne, der går fra modtageren til tv’et. Tjek også tv’et for løse kabler.

  Sådan sorteres data i rækker i Excel

Tjek SWM-enheden. Den skal vise grønt lys. Lyset er ikke tændt, det betyder, at der ikke er strøm til enheden. Afbryd den og tilslut den til en anden strømkilde. Hvis lyset ikke tænder, kan enheden blive beskadiget. Kontakt kundeservice for en erstatning.

Bemærk: Før du fjerner, afbryder og tilslutter kabler igen, skal du tage et billede af boksens bagside, så du kan referere til det igen, når du tilslutter alt.

Kontakt kundeservice

Selvom det er sjældent, kan kabeltjenester opleve en serviceafbrydelse. Kontakt kundesupport og spørg dem, hvis der er et problem med netværket. Hvis der er, bliver du nødt til at vente på, at det bliver løst.

  Sådan tilpasser du din Gmail-adresse på farten

Hvis der ikke er noget problem med tjenesten, så lad dem vide, at du ser 775-fejlen, og de vil løse det for dig. Hvis du bruger en VPN til DirecTV, skal du sørge for, at VPN-tjenesten fungerer.

Konklusion

DirecTV-fejlkoden 775 er en almindelig fejl, som brugere kan se. Hvis din hardware fungerer, som den skal, og den ikke er blevet beskadiget, løses dette problem bedst af DirecTV. Hvis din hardware er beskadiget, skal du udskifte den og sørge for at håndtere den bedre i fremtiden.