Sådan rettes “Dine IM’er og opkald går til Microsoft Teams”

Skype har to versioner; en generel brugsversion, som alle kan downloade og installere fra Microsoft Store og Skype for Business. Skype for Business er kun tilgængelig for brugere med en virksomhedslicens til Microsoft 365. Den er inkluderet, hvis du køber en virksomhedslicens til Microsoft Teams.

En virksomhedslicens fra Microsoft Teams giver brugere adgang til Skype for business, men den kommer med visse forudindstillede indstillinger, der ændrer, hvordan Skype for Business fungerer. Hvis du har en Microsoft 365-licens, der følger med både Microsoft Teams og Skype for business, anvendes de samme forudindstillinger.

  Sådan tilføjer du emojis til din Tik Tok-video

Ret “Dine chatmeddelelser og opkald går til Microsoft Teams”

Hvis du bruger den samme konto i Microsoft Teams og i Skype for Business, vil du se meddelelsen “Dine IM’er og opkald går til Microsoft Teams” i Skype for Business. Denne meddelelse vises, fordi Microsoft Teams også kan bruges til at foretage opkald og sende meddelelser. Den er konfigureret som standardapp til at gøre det.

For at slippe af med meddelelsen “Dine chatmeddelelser og opkald går til Microsoft Teams” skal du ændre indstillinger for Microsoft Teams. Specifikt er vi nødt til at ændre indstillingerne for sameksistens.

  Sådan ændrer du dit personlige møde-id (PMI) i Zoom

Skift Microsoft Teams Coexistence-indstillinger

For at ændre sameksistensindstillinger for Microsoft Teams skal du bruge Microsoft Teams-administratorkontoen.

Besøg Microsoft Teams administrationscenter i din browser.
Log ind med administratorkontoen.
Udvid indstillinger for hele organisationen i kolonnen til venstre.
Gå til Teams Upgrade.
Åbn rullemenuen Sameksistenstilstand.
Hvis du vil bruge Skype for Business til opkald og beskeder og vil udelukke Microsoft Teams, skal du vælge indstillingen Kun Skype for Business.
Hvis du vil bruge både Skype for Business og Microsoft Teams, skal du vælge Islands.
Klik på Gem.
Genstart Skype for Business.
Beskeden “Dine IM’er og opkald går til Microsoft Teams” vil være væk.
Du vil være i stand til at foretage opkald fra Skype for Business.

  Sådan muter du faner i Chrome 64 og nyere

Konklusion

Skype for Business fungerer stadig, og mange organisationer bruger det i stedet for at bruge almindelig Skype. Det er dog ikke gratis, og Microsoft Teams tilbyder et langt mere sofistikeret sæt opkalds- og beskedstyringer. Valget, om du vil bruge Skype eller Microsoft Teams til opkald og beskeder, afhænger af, hvordan du vil konfigurere din opkaldsløsning. Microsoft Teams kan komme med flere begrænsninger, hvilket gør det kompliceret at foretage eksterne opkald, men Skype for Business er langt mere fleksibelt.