Sådan rettes Bekræft genindsendelse af formular ved opdateringsfejl

Hvis du udfylder en formular online, og formularen omfatter et brugerdefineret svar, som du har indtastet direkte i browseren, er det en god idé at kopiere og gemme det i en fil, før du indsender formularen. Dette skyldes, at hvis indsendelsen af ​​formularen mislykkes, uanset årsagen, kan de data, du har indtastet, gå tabt. Nogle formularer gemmer de oplysninger, en bruger indtaster, mens andre ikke gør det.

Bekræft genindsendelse af formularen ved opdatering

Rette Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering

Fejlen Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering betyder, at når du indsendte formularen, blev oplysningerne ikke sendt til den server, det var meningen, de skulle sendes til. Dette kan være et problem fra din side, f.eks. er du ikke forbundet til internettet, eller din internetforbindelse er ustabil og går i stykker, før oplysningerne kan sendes. Det kan være et problem på webstedets ende, dvs. serveren reagerer ikke, det tager for lang tid at analysere dataene, serveren forventer andre data osv.

  Sådan finder du modstridende filer i Dropbox

I nogle tilfælde kan fejlen Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering rettes af en bruger, men i andre tilfælde kan de være et problem med webstedet, og du skal kontakte webadministratoren. Prøv rettelserne nedenfor som slutbruger for at løse fejlen.

1. Tjek browsersession

Din browsers session kan være en af ​​årsagerne til, at du ser fejlmeddelelsen Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering. Meddelelsen kan vises i enhver browser med et lidt andet sprog, men sørg for;

Du bruger ikke et inkognito-browservindue
Du opdaterer ikke formularen manuelt efter at have klikket på send/send
Du har ikke installeret apps eller udvidelser, der kan afbryde sessionen, f.eks. en VPN, en netværkstrafikmonitor, en proxy, en useragent switcher osv.

Det er værd at bruge en anden browser end den du bruger, hvis fejlen fortsætter. Brug en moderne browser som Chrome eller Opera i stedet for Firefox eller Safari. Hvis du ser denne fejl på en mobilbrowser, skal du skifte til en computerbrowser.

2. Ryd browserdata og send igen

Problemet med bekræftelse af genindsendelse af formularer ved opdatering kan være på serverenden, idet serveren er under hård belastning, hvor der indsendes for mange formularer på samme tid, som du indsender den. Du kan prøve at vente, indtil serveren ikke er overbelastet, men i mellemtiden skal du rydde dine browserdata og prøve at indsende formularen igen.

  Tjek hvorfor din pc ikke er kompatibel

Chrome

For at rydde browserdataene i Chrome;

Åbn Chrome.
Klik på knappen Flere muligheder øverst til højre, og vælg Indstillinger.
Klik på Ryd browserdata under Privatliv og sikkerhed.
Vælg Cookies og andre browsingdata og Caches billeder og filer.
Klik på Ryd data.

Firefox

For at rydde browserdataene i Firefox;

Åbn Firefox.
Klik på knappen Flere muligheder øverst til højre, og vælg Indstillinger.
Gå til Privatliv og sikkerhed.
Klik på Ryd data.
Vælg Cookies og webstedsdata og Cachelagt webindhold.
Klik på Ryd data, og genstart browseren.
Send formularen igen.

3. Deaktiver browserudvidelser

Browserudvidelser kan forstyrre browsersessionen og formularindsendelsen. Hvis du mener, at der ikke er noget galt med formularen eller det websted, du indsender på, skal du deaktivere alle de udvidelser, der er installeret, og prøve igen.

Chrome

For at deaktivere udvidelser i Chrome;

Åbn Chrome.
Klik på knappen Flere muligheder øverst til højre, og vælg Flere værktøjer>Udvidelser.
Sluk kontakten ved siden af ​​hver forlængelse.

Firefox

For at deaktivere tilføjelser i Firefox;

Åbn Firefox.
Klik på knappen Flere muligheder øverst til højre, og vælg Tilføjelser og temaer.
Sluk kontakten ved siden af ​​hver tilføjelse.

  Sådan tælles tomme eller tomme celler i Google Sheets

4. Ret Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering for webstedsadministratorer

Disse rettelser gælder, hvis du kan redigere formularens kode. Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering vises i et af to tilfælde, forudsat at din server ikke oplever problemer.

POST vs GET

PHP-formularer kan indsende data på en af ​​to måder; POST eller GET. Hvis du bruger POST-metoden, vil du støde på fejlen Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering, mens du ikke vil se den med GET-metoden.

Det betyder, at der er et problem med, hvordan POST-kommandoen er blevet tilføjet til formularen, eller brugeren opdaterer formularen, før den indsendes. POST-metoden bør kun bruges, hvis det er nødvendigt, f.eks. med felter til nulstilling af adgangskode og ikke til almindelige formularfelter.

Deaktiver bekræftelse af genindsendelse i browser

Browsere kan bruge deres egne formulartjek. Dette er normalt en funktion, men du kan tvinge siden til at ignorere browserens kontrol. For at gøre dette kan du bruge en AJAX-formular. Du vil stadig kunne bruge POST-funktionen med den, hvis du ikke ønsker at skifte til GET.

Konklusion

Fejlen Bekræft genindsendelse af formular ved opdatering vises sandsynligvis, hvis du opdaterer en formular, før du indsender den. Hvis du ser fejlen, når du indsender en formular, er det mere end sandsynligt, at problemet er på serverenden. Det er muligvis ikke i din magt at rette det.