Sådan rettes Among Us-serverforbindelsesfejl

Among Us kan spilles online eller over et lokalt netværk. Det siger sig selv, at spillet ofte spilles online i stedet for over et lokalt netværk. Among Us giver brugere mulighed for at oprette og deltage i offentlige spil, og disse spil er alle hostet på virksomhedens egne servere.

blandt os

Among Us serverforbindelse

Among Us har servere i forskellige regioner. Når du spiller spillet, vælger det automatisk den nærmeste server. De spil, du vil se, er alle hostet på servere i den valgte region. Ideelt set bør der ikke være nogen forsinkelse, og det skal være nemt at oprette forbindelse til serveren. Hvis du prøver at deltage i et Among Us-spil, men spillet bliver ved med at afbryde forbindelsen på grund af problemer med serverforbindelsen, kan du prøve følgende rettelser.

1. Skift serverplacering

Among Us vælger ikke altid den nærmeste server. Nogle gange er der en anden region, du kan vælge, og hvis du gør det, kan det løse problemet.

Lancering blandt os.
Vælg Online.
Klik på regionsikonet i nederste højre hjørne.
Vælg en anden region.
Prøv at oprette forbindelse til et spil.

2. Opdatering blandt os

Among Us låser brugere ude af spillet, hvis de ikke kører den nyeste version af spillet. Nogle spillere bruger work arounds til at spille ældre versioner af spillet. Hvis det er tilfældet, skal du opdatere spillet. Uanset hvilken platform du spiller på, skal du spille den nyeste version, der er tilgængelig, ellers vil du løbe ind i alle mulige problemer.

3. Tjek netværksforbindelsen

Onlinespil, uanset hvilket du spiller, kræver en stabil internetforbindelse med lavt ping. Tjek din forbindelse for at se, hvordan den holder.

Åbn en browser på dit skrivebord.
Besøg Speedtest.net.
Klik på Gå.
Tjek ping- og internethastigheden.
Dit ping skal være tocifret og ikke mere end 100.

4. Deaktiver VPN

Hvis du bruger en VPN på dit skrivebord, kan det forstyrre forbindelsen. VPN’en kan have sine egne tilslutningsproblemer, eller Among Us blokerer muligvis den. Deaktiver VPN og prøv at oprette forbindelse til et spil.

5. Genstart enheden

Denne løsning fungerer oftest på mobile enheder, men hvis du spiller på dit skrivebord, er det værd at prøve. Genstart din telefon, tablet eller stationære computer, og start derefter spillet.

Konklusion

Among Us er blevet målet for en masse hack og cheatware. Firmaet bag spillet har arbejdet på at rette op på dette, så alle kan spille et fair spil. Derved har den tilføjet mange begrænsninger og kontroller. Hvis du kører en app, der kan betragtes som cheatware, skal du deaktivere den, og du burde være i stand til at spille spillet uden problemer.