Sådan repareres piletasterne, der ikke fungerer i Microsoft Excel

En enkelt projektmappe i en Excel-fil kan være usædvanlig stor med tusindvis af rækker og kolonner. Adresselinjen gør det nemt at navigere eller springe direkte til en celle uden at bruge rullepanelerne, men hvis du arbejder på en bestemt sektion af et ark, er det ofte den nemmeste metode til at navigere i projektmappen at bruge piletasterne til at skifte mellem celler .

excel navigation

Piletasterne virker ikke i Microsoft Excel

Excel er en kompleks app. Det er naturligt, at ikke alle funktioner i appen kan styres med et tastatur. Hvad angår navigation, kan sættet med fire piletaster på et tastatur bruges til at flytte mellem celler. Hvis du har et numerisk tastatur på din bærbare computers tastatur eller et eksternt tastatur, kan du bruge piletasterne på det til at navigere i en projektmappe.

Hvis piletasterne ikke virker i Microsoft Excel, og du ikke kan flytte mellem celler, kan du prøve rettelserne nedenfor.

1. Slå scroll lock fra

Scroll lock kan, når den er slået til, forstyrre piletasternes navigationsfunktion. For at slå scroll lock fra skal du se efter Scroll Lock-tasten på tastaturet og trykke på den.

Det er muligt, at du skal trykke på Fn-tasten og derefter på Scroll Lock-tasten for at deaktivere scroll lock. Det kommer an på hvilket tastatur du har.

For at kontrollere, om du har slået det fra, skal du åbne Excel-projektmappen og se på den nederste bjælke. ‘Scroll lock’ bør IKKE vises på den.

2. Aktiver sticky keys

Denne rettelse fungerer generelt, men hvis du bruger piletasterne på det numeriske tastatur, bør dette være den endelige rettelse.

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Nem adgang.
Se efter Skift, hvordan dit tastatur fungerer, og vælg det.
Aktiver ‘Slå klæbrige taster til’.

3. Skift Excel-indstillinger

Det er muligt, at du skal aktivere understøttelse af piletaster i Excel. Den kan slås fra (selvom den normalt er slået til som standard).

Åbn Excel.
Gå til Filer> Indstillinger.
Vælg fanen Avanceret.
Aktiver “Aktiver udfyldningshåndtag og celle-træk-og-slip”.

Konklusion

En Excel-fil kan være stor, men hvis den har for mange data i den, eller den har makroer, vil den blive langsommere. Den er ikke optimeret til at fungere som en database, selvom mange mennesker bruger den som en. Prøv at åbne én Excel-fil ad gangen, kør en fil med makroer deaktiveret, og prøv at afslutte enhver app, der muligvis bruger dit systems ressourcer og gør filen langsommere.