Sådan repareres Google Meet-mikrofonen, der ikke virker

Mange videokonferenceværktøjer har til formål at give brugerne en enkel brugergrænseflade, der giver dem mulighed for nemt at oprette eller deltage i møder. Hver online konferenceplatform går om dette på deres egen måde, men det er normalt en nem proces.

Selvom det er enkelt at oprette eller deltage i et møde, kan det være et problem at administrere lyd og video til det. Hvis lyden på dit system ikke er konfigureret korrekt, har du en firewall juli blokere lydstreams, eller en app ikke kan oprette forbindelse til enheden, vil du ikke kunne tale eller høre andre under et møde.

Ret Google Meet-mikrofonen, der ikke virker

Hvis din mikrofon ikke virker, efter du har deltaget i et Google Meet-møde, er der et par ting, du kan gøre for at løse problemet. Gå gennem hvert punkt, der er anført nedenfor for at få mikrofonen til at fungere.

1. Mikrofontjek

Vi skal først tjekke, om mikrofonen fungerer i andre apps. Den nemmeste måde at gøre dette på er at åbne en stemmeoptagelsesapp. Windows 10 har en aktieapp kaldet Voice Recorder. Start den og tal ind i mikrofonen. Hvis du er i stand til at optage din stemme, virker mikrofonen. Hvis du ikke er i stand til at optage din stemme, dvs. mikrofonen bliver ikke registreret, skal du rette den, før du kan deltage i et møde.

På macOS skal du bruge Voice Memo-appen til at køre mikrofonkontrollen.

2. Tjek lydinputenheden

Windows 10 og macOS giver brugerne mulighed for at forbinde flere lydenheder og skifte mellem dem, når de har brug for det. Når det er sagt, kan du ikke bruge to enheder på samme tid. Du skal vælge en. Sørg for, at din mikrofon er indstillet som standard lydinputenhed.

På Windows 10;

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Hardware og lyd>Lyd.
Gå til fanen Optagelse.
Højreklik på din mikrofon, og vælg Indstil som standardenhed.
Højreklik på den igen, og vælg Indstil som standardkommunikationsenhed.
Klik på OK og test mikrofonen igen.

På macOS;

Åbn Systemindstillinger.
Gå til Lyd.
Vælg fanen Input.
Vælg den mikrofon, du vil bruge.
Test mikrofonen igen.

3. Tjek mikrofon i Google Meet

Google Meet giver brugerne mulighed for at vælge den mikrofon, der er i brug.

Deltag i et Google Meet-møde.
Klik på knappen Flere muligheder (tre prikker), og vælg Indstillinger i menuen.
Åbn mikrofon-rullelisten, og vælg den mikrofon, du vil bruge.

4. Tjek browsertilladelse

Sørg for, at den browser, du bruger til at deltage i mødet, har adgang til mikrofonen. Sørg desuden for, at Google Meet-webstedet har tilladelse til at bruge mikrofonen.

Besøg Google Meet.
Hvis du bruger Chrome, skal du klikke på hængelåsikonet i URL-linjen og vælge Tillad mikrofonen.
Hvis du bruger Firefox;
Indsæt dette i placeringslinjen: about:preferences#privacy.
Klik på Indstillinger ud for Mic.
Brug søgelinjen til at finde meet.google.com-domænet.
Hvis du ikke kan finde det, skal du afslutte og deltage i Google Meet-mødet, hvorefter browseren vil bede dig om tilladelse.

5. Tjek mikrofonens mute/mute-status

En mødevært kan gøre dig lydløs. Du kan også selv slå lyden fra. Sørg for, at din mikrofon er tændt. Hvis du tror, ​​at værten har slået lyden fra dig, skal du sende en besked til dem og bekræfte.

Konklusion

Google Meet fungerer i browseren, så så længe din mikrofon virker, bør du kunne bruge den i enhver moderne browser efter eget valg. Hvis du har mikrofonproblemer, så tjek disse tips til at rette en mikrofon på Windows 10.