Sådan repareres Google Meet-kameraet, der ikke virker

Google Meet understøtter lyd- og videoopkald. Du kan deltage med en video fra skrivebordet og fra en mobilenhed. Hvis du deltager i et Google Meet-møde fra skrivebordet, skal du bruge et webcam for at streame video. Google Meet kan arbejde med et internt webcam, dvs. dem, der er indbygget på bærbare computere, og det kan fungere med eksterne webcams.

Ret Google Meet-kamera, der ikke virker

Hvis du prøver at deltage i et Google Meet-møde, og kameraet ikke virker, kan problemet simpelthen være et tilladelsesproblem, dvs. browseren har ikke adgang til kameraet. Det er også muligt, at kameraet ikke virker, eller at det er i brug af en anden app. Prøv rettelserne nedenfor.

Har du problemer med kameraet i zoom? Tjek disse rettelser.

1. Test kameraet

Hvis dit webcam er konfigureret korrekt, og der ikke er nogen hardware- eller softwareproblemer med det, bør en aktieapp på dit desktop-operativsystem kunne bruge det uden problemer.

På Windows 1o;

Åbn Startmenuen.
Gå til Apps-listen.
Se efter og åbn Kamera-appen.

På macOS;

Tryk på tastaturgenvejen Kommando+Mellemrum for at åbne Spotlight-søgning.
Indtast FaceTime.
Åbn FaceTime og tjek kameraet.

Hvis app(erne) viser et kameraeksempel, betyder det, at hardwaren fungerer fint.

2. Fjern virtuelle kameraapps

Med stigningen i brugen af ​​webkonferenceværktøjer som Google Meet, Zoom og Microsoft Teams er brugerne blevet kreative med, hvordan de administrerer deres videofeed. Mange brugere tilføjer filterapps (Snap Camera, OBS), der kan anvende effekter, rammer, baggrunde osv. til kamerafeedet.

Hvis disse apps ikke er konfigureret korrekt, vil de juli forårsage problemer med Google Meet. Hvis du har en sådan app kørende, skal du afslutte eller afinstallere den.

3. Vælg webcam i Google Meet

Sørg for, at dit webcam er blevet valgt i Google Meet.

Deltag i et Google Meet-møde.
Klik på knappen Flere muligheder (tre prikker), og vælg Indstillinger i menuen.
Gå til fanen Video.
Åbn rullemenuen, og vælg dit webcam.

4. Tjek webcam-tilladelser

Sørg for, at den browser, du bruger til at deltage i et Google Meet-møde, har tilladelse til at få adgang til webcam.

På Windows 10;

Åbn appen Indstillinger med Win+I-tastaturgenvejen.
Gå til fanen Privatliv.
Vælg fanen Kamera.
Sørg for, at kameraadgang for enheden er aktiveret.

På macOS;

Åbn Systemindstillinger.
Gå til Sikkerhed og privatliv.
Vælg fanen Privatliv.
Vælg Kamera i kolonnen til venstre.
Sørg for, at browseren er angivet i ruden til højre.
Hvis browseren ikke er på listen, skal du klikke på plusknappen og tilføje den.

5. Brug Chrome

Google Meet er et Google-produkt. Det fungerer i andre moderne browsere, men du får den bedste oplevelse, hvis du bruger det i Chrome. Du juli ikke som browseren, men at bruge den kan løse de problemer, du har med kameraet i et Google Meet-møde.

6. Tjek internetbåndbredde

Hvis kameraet fungerer sporadisk under et møde, er det muligt, at kameraet er i orden, men du har ikke internethastigheden eller båndbredden til at opretholde videostreaming.

Tjek din internethastighed til Speedtest.net. Hvis ping er for højt, eller din internethastighed er for lav, skal du muligvis undvære videoen, medmindre du kan skifte til et hurtigere netværk.

Sørg for, at forbindelsen ikke bliver brugt af andre enheder til at downloade noget tungt, f.eks. OS-opdateringer eller en film, når du er til et møde.

Konklusion

I mange tilfælde har skift til Chrome løst problemet for brugerne. Dette skyldes, at de tilladelser, som Google Meet har brug for, er nemmere at bede om i en browser, der er lavet af Google. I anden browser, Google Meet juli ikke være i stand til at bede brugeren om den tilladelse, den skal bruge for at streame video, hvorfor kameraet tilsyneladende ikke virker.