Sådan repareres Google Meet-gittervisning, der ikke fungerer

Google Meet er et af de mest fleksible online webkonferenceværktøjer, du kan bruge gratis. Det er nemt at sætte op, nemt at deltage i et møde, og et møde kan vare en time med op til 100 deltagere.

På mange måder slår Google Meet konkurrenterne, blot fordi dets møder kan være længere, og fordi det er nemt at bruge.

Ret Google Meet-gittervisningen fungerer ikke

Et enkelt Google Meet-møde kan have alt mellem 3-100 deltagere til gratis brugere. Du kan bruge den til små seminarer og træninger samt møder i moderat størrelse i rådhusstil.

  Stryg til venstre for at afmelde et nyhedsbrev på din iPhone

Google Meet har en gittervisning, der giver brugerne mulighed for at se op til 49 personer på én gang i et gitterlayout. Layoutet vil indeholde brugerens profilbilleder, hvis kameraet er slukket, og deres kamerafeed, hvis det er tændt.

Hvis du er til et Google Meet-møde med et stort antal deltagere, men gittervisningen ikke vises, er her, hvad du kan gøre for at rette det.

1. Aktiver gittervisning

Gittervisning bør ideelt set aktiveres, når du har et stort antal deltagere, men som standard bestemmer Google Meet for dig, hvornår du vil vise et gitter, og hvornår det ikke skal. Det er muligt, at den ikke tror, ​​du har brug for gittervisningen. Du kan nemt tvinge Google Meet til at bruge gittervisning i dette tilfælde.

  Sådan låser du celler baseret på farve i Microsoft Excel

I et Google Meet-møde;

Klik på knappen Flere muligheder (tre prikker) på den nederste kontrollinje.
Vælg Skift layout i menuen.
Vælg fliselayoutet.
Gittervisningen vil blive aktiveret.

2. Frigør en deltager

Google Meet giver brugerne mulighed for at fastgøre enhver deltager. Dette vil gøre det så deres thumbnail/kamerafeed altid er synligt for dig. Det juni forstyrre gittervisningen, hvis antallet af deltagere ikke tæller op til et antal, der vil give et gitter af rimelig størrelse.

I et Google Meet-møde;

Åbn deltagerlisten ved at klikke på ikonet i bunden.
Vælg knappen Flere muligheder (tre prikker) ud for det medlem, du har fastgjort.
Vælg indstillingen frigør fra menuen.

  Sådan får du vist 3D Halloween-karakterer i AR ved hjælp af din telefon

3. Brug en Chrome-udvidelse

Hvis alt andet fejler, og du stadig ikke kan få gittervisningen i Google Meet, kan du gennemtvinge den ved at bruge Chrome-browseren og installere udvidelsen Google Meet Grid View.

Afslut/forlad Google Meet-mødet.
Åbn Chrome og installer udvidelsen Google Meet Grid View fra Chrome Webshop.
Deltag i Google Meet-mødet igen.
Brug udvidelsens skifte til at aktivere gittervisning.

Konklusion

Gittervisningen er fantastisk til store møder, men du kan også prøve at bruge sidebjælkevisningen til at se alle mødedeltagere. Det er en særlig god mulighed, hvis du har brug for at fastgøre en eller to deltagere juni forstyrre gittervisningen.