Sådan repareres GIMP Eraser, der ikke virker

GIMP er et gratis og rimeligt godt alternativ til Photoshop. Appens brugergrænseflade er ikke den bedste eller den mest moderne, men den har alle de værktøjer, du finder i Photoshop.

GIMP har de samme værktøjer som Photoshop, men mange af dets værktøjer fungerer anderledes, og arbejdsgangen er anderledes. På trods af de samme værktøjer, er der en mærkbar forskel mellem de to apps.

GIMP viskelæder virker ikke

GIMP har et viskelæderværktøj, der ligesom alle viskelæderværktøjer i en billededitor kan slette den del af et billede, det bruges på. Det kan bruges til at fjerne en markeret del af et billede, til at slette en del af et maskeret lag eller til blot at slette en tilfældig linje eller element.

  Hvorfor downloader nogle torrents langsomt?

Viskelæderværktøjet i GIMP er enkelt, men hvis du har problemer med at få det til at virke og slette en del af et billede, kan du prøve følgende rettelser.

1. Vælg et lag

GIMPs værktøjer vælger ikke automatisk det lag, de bruges på. Hvis der ikke er valgt noget lag, fungerer et værktøj generelt ikke. Nogle effekter eller værktøjer kan fungere, f.eks. en lærredsændring, men de fleste værktøjer kan ikke fungere, medmindre du fortæller dem, hvilket lag de skal arbejde på.

Åbn et billede i GIMP.
På menulinjen skal du gå til Windows> Nyligt lukkede dokker> lag.
Vælg et lag i lagvinduet. Et valgt lag har en blå fremhævning.
Brug viskelæderværktøjet til at fjerne en del af billedet.

2. Fjern markeringen af ​​alle

Det er muligt, at du har valgt, at en lille del af billedet er blevet valgt, dvs. valget er aktivt, og du er ikke klar over det. Viskelæderværktøjet virker ikke andre steder end inde i den valgte del.

  Her er når et mørkt tema kan spare batteri

Tryk på Shift+Ctrl+A tastaturgenvejen for at fravælge alt.
Vælg et lag.
Brug viskelæderværktøjet.

3. Lås laget op

Et låst lag forhindrer alle ændringer i det.

Gå til vinduet Lag.
Vælg det lag, du vil slette.
Øverst skal du sørge for, at ikonerne ud for Lås: alle skal være fravalgt.
Hvis ikonerne er valgt, skal du klikke på dem for at fravælge ikonet.
Brug viskelæderværktøjet.

4. Tilføj alfakanal

Hvis du bruger viskelæderværktøjet, og du ser en ensfarvet farve under den del, du har slettet, i stedet for en gennemsigtig baggrund, har dit billede/filen ikke gennemsigtighed. Du skal tilføje alfakanalen for at tilføje gennemsigtighed i GIMP.

  Sådan renser du dine Xbox-controllere

Åbn billedet i GIMP.
Højreklik på et lag i vinduet Lag.
Vælg Tilføj alfakanal i kontekstmenuen.
Brug viskelæderværktøjet.

5. Indstillinger for viskelæderværktøj

Viskelæderværktøjet er ikke altid en solid børste med rund spids. Du kan bruge alle mulige børster, og varierende hårdhedsgrader til det. Viskelæderværktøjets indstillinger forhindrer muligvis det i at slette billedet.

Vælg viskelæderværktøjet fra værktøjskassen.
Sørg for, at opaciteten er 100 %.
Indstil hårdheden til 100%.
Prøv at slette nu.
Hvis det stadig ikke virker, skal du bruge nulstillingsknappen til at nulstille sletteværktøjets indstillinger.

Konklusion

Et viskelæderværktøj er enkelt i forhold til, hvad det gør, men selve værktøjet har indstillinger, der kan reducere dets påvirkning, når det bruges, f.eks. hvis hårdheden er indstillet til en lav værdi, vil viskelæderet simulere et meget let tryk, hvilket giver indtryk af, at det virker ikke. Gå gennem indstillingerne for værktøjet, og sørg for, at børstepunktet er konfigureret til at slette, som du har brug for det.