Sådan repareres Firestick vil ikke oprette forbindelse til Wi-Fi

TV-sticks er en fantastisk måde at se indhold på uden at være afhængig af en mobil eller stationær enhed. En enhed som Firestick kommer med sin egen fjernbetjening, hvilket gør den til den perfekte enhed til et tv. TV-sticks streamer onlineindhold. De kan indstilles til at virke med en lokal medieserver, men for at kunne streame fra den, skal den stadig være forbundet til det netværk, serveren er på.

Firestick vil ikke oprette forbindelse til Wi-Fi

Fix Firestick vil ikke oprette forbindelse til Wi-Fi

Hvis din Firestick ikke kan oprette forbindelse til et WiFi-netværk, vil du ikke være i stand til at streame noget, da enheden ikke har nogen indbygget lagerplads. Uden internetforbindelse er den ubrugelig.

Før du prøver at løse problemer med Firestick;

Genstart din router. Sørg for, at lysene på den er stabile.
Tjek, om andre enheder er i stand til at oprette forbindelse til WiFi-netværket. Hvis ingen enhed er i stand til at oprette forbindelse til den, er problemet sandsynligvis med din forbindelse eller din router.
Tjek, om du har internetforbindelse. Opret forbindelse til WiFi-netværket fra en anden enhed, f.eks. en telefon, og tjek, om du er i stand til at browse. Hvis ikke, kan Firestick simpelthen afbryde forbindelsen, fordi den ikke virker. Kontakt din internetudbyder for at løse forbindelsesproblemet.

Hvis andre enheder er i stand til at oprette forbindelse til WiFi-netværket, men Firestick ikke kan, skal du følge nedenstående trin for at løse problemet.

1. Tænd og tænd for Firestick

Genstart af Firestick kan løse mange problemer med det, herunder forbindelsesproblemer.

Afbryd strømkilden til Firestick.
Sluk din router.
Vent 10-15 sekunder.
Tænd for routeren, og vent på, at lysene på den stabiliserer sig (hold op med at blinke).
Tilslut strømkilden til Firestick og tænd den.

2. Tilslut manuelt til netværket

Firestick opretter muligvis ikke forbindelse til netværket. Dette kan ske, hvis signalet fra netværket er svagt. manuelt vælge netværket og oprette forbindelse til det.

Tilslut Firestick til dit TV og tænd for det.
Brug fjernbetjeningen og vælg Indstillinger.
Gå til Netværk.
Vælg netværket, og vent på, at det opretter forbindelse.

3. Tjek WiFi-signalet

Hvis din trådløse router er for langt fra Firestick, kan den muligvis ikke oprette forbindelse til det trådløse netværk. Prøv at flytte routeren tættere på. Sørg for, at der ikke er noget, der forstyrrer signalet. Hvis du ikke kan flytte routeren, kan du overveje at bruge en WiFi-repeater eller en forlænger.

Husk, at Firestick’en ikke har samme rækkevidde som andre enheder, f.eks. kan en telefon oprette forbindelse til et svagt signal fra routeren, men Firestick’en kan afvise det.

4. Skift HDMI-port

Firestick tilsluttes en HDMI-port bag på et tv. Mange sæt har mere end én HDMI-port. Hvis dit tv har en anden HDMI-port tilgængelig, skal du frakoble Firestick og slutte den til en anden HDMI-port. Problemer med porten kan forårsage forbindelsesproblemer.

5. Brug Ethernet

Firestick skal oprette forbindelse til et netværk, men det behøver ikke nødvendigvis at være et trådløst netværk. Et trådløst netværk er nemmere at oprette forbindelse til, men du kan oprette forbindelse til netværket Ethernet. Du skal købe en adapter for at etablere forbindelsen, men den er mere pålidelig end en trådløs forbindelse.

Konklusion

Mange brugere klager over, at deres Firestick ikke kan oprette forbindelse til et WiFi-netværk. Dette er et langvarigt problem med tv-pinden, der har fået mange brugere til at opgive den til fordel for andre enheder. Sørg for, at din Firestick (og dit tv) ikke er sat for langt væk fra routeren, og at du nemt kan oprette forbindelse til et netværk.