Sådan parrer du ekkoknapper til dit Amazon-ekko

Echo Buttons er simple Bluetooth-enheder, der forbinder til dine Echo-enheder. Når du parrer en knap med en Amazon Echo, kan du bruge den med rutiner, spil og andre færdigheder. De giver en fysisk udvidelse til dit Echo for at aktivere yderligere funktioner, hvor din stemme måske ikke er den bedste mulighed.

Du kan parre hver Echo-enhed i dit hjem med op til fire Echo-knapper, hvilket er nyttigt, hvis du spiller trivia-lignende spil på Echo. Men du kan gøre meget mere med det end det. Alt ved knapperne er enkelt, lige fra at bruge dem (bare tryk på knappen!) til at få enhederne parret med dit Echo. Og kassen indeholder alt hvad du har brug for, selv batterier. Når du har installeret batterierne, er parring en enkel affære.

Parring af en knap på den enkle måde

Amazon gjorde parringen utrolig nem. Indsæt batterier (som Amazon med fordel inkluderer) i Echo-knapperne og bed ethvert Echo om at “konfigurere mine ekkoknapper.” Husk, at du vil forbinde knappen til det pågældende ekko, så du vil vælge en, der er inden for rækkevidde af, hvor du planlægger at bruge knappen. Alexa vil automatisk registrere knappen og parret. Bare følg anvisningerne.
Hvis dette af en eller anden grund ikke virker, kan du sætte Echo-knappen tilbage i parringstilstand.

Tryk først på knappen og hold den nede, indtil den bliver orange (ca. fem til ti sekunder).

Brug derefter stemmekommandoen igen.

Parring af en knap manuelt

Hvis du vil, kan du bruge Amazon-appen til at parre Echo-knappen i stedet for at bruge din stemme.

Åbn først Alexa-appen og tryk på hamburgerknappen i øverste højre hjørne.

Tryk på indstillingen “Indstillinger”.

Tryk på “Enhedsindstillinger.”

Vælg den Echo-enhed, som du vil parre knappen med, og tryk derefter på “Bluetooth-enheder”.

Tryk på knappen “Par en ny enhed”.

Tryk og hold Echo-knappen nede, indtil lyset bliver orange. Når parringen er fuldført, bliver ekkoknappen blå.

Du kan derefter gentage processen for alle andre knapper, du vil tilføje. Når du er parret, kan du forbinde Echo-knappen til færdigheder, spil og rutiner.