Sådan opretter du brugerdefinerede hurtige dele i MS Word

MS Word har en smart funktion kaldet ‘Quick Parts’. Hurtige dele giver dig mulighed for at indsætte elementer som forfatterens navn eller andre dokumentattributter i selve dokumentet. På overfladen af ​​det virker funktionen som noget, du bruger til at indtaste netop det; dokument attributter. Det er ikke sandt. Du kan bruge Quick Parts til at indsætte stort set alt i et dokument. Du kan oprette brugerdefinerede hurtige dele i MS Word og bruge dem i ethvert dokument, du ønsker. For eksempel, hvis du gentagne gange skal oprette en 2×2 tabel, kan du tilføje den til Quick Parts og indtaste den nemt.

Opret brugerdefineret hurtig del

For at oprette brugerdefinerede hurtige dele i MS Word skal du først indsætte elementet i dit dokument. For eksempel, hvis du vil gøre en tabel til en hurtig del, skal du indsætte den. Tilpas det som du vil. Den hurtige del kopierer den ned til T. Anvend et tema og/eller stil på den. Når du er færdig, skal du gå til fanen Indsæt på båndet.

Klik på knappen Quick Parts og vælg ‘Gem markering til Quick Part Gallery…’.

Indtast derefter et navn til din tilpassede hurtige del. Hvis du planlægger at lave en masse brugerdefinerede hurtige dele i MS Word, kan du endda kategorisere dem. Du kan oprette og navngive kategorier og derefter sortere de hurtige dele til dem i overensstemmelse hermed.

Det er værd at nævne, at du også kan inkludere ethvert indhold i din hurtige del. Du kan for eksempel oprette en hurtig del af en 2×2 tabel, eller du kan navngive celler i tabellen og gemme tabellen med indholdet i som en hurtig del. Processen er den samme. Du skal bare indtaste indholdet, før du går for at gemme det som en hurtig del.

Indsæt brugerdefinerede hurtige dele

Når du opretter brugerdefinerede hurtige dele i MS Word, føjes de til galleriet. Disse elementer vises i rullemenuen, når du klikker på knappen Hurtige dele på fanen Indsæt. De hedder uanset hvilket navn du gav dem, og der er også en forhåndsvisning af varen. Bare klik på det element, du vil indsætte.

Slet tilpasset hurtig del

Åbn rullemenuen Hurtige dele, og højreklik på det element, du vil slette. Vælg ‘Organiser og slet’ fra kontekstmenuen. Din tilpassede hurtige del vil blive valgt i det nye vindue, der åbnes. Klik på slet-knappen for at fjerne elementet permanent.

Det er alt, du skal gøre. Du kan gøre tingene lettere ved at oprette en brugerdefineret tastaturgenvej for at få adgang til Quick Parts.