Sådan nulstilles eller ryddes Instagram-søgeforslag

En af de mest udbredte sociale netværksplatforme til at dele billeder og videoer er Instagram. Brugere kan undersøge oplysningerne fra flere kategorier, såsom mad, kunst, aktuelle begivenheder, feriesteder og indretningsinspiration, på deres Udforsk-side, som indeholder indhold fra hele verden. Ingen kan benægte, at alle bruger sociale medier til at lede efter andre brugere, og Instagram er ingen undtagelse. I lighed med historikken for webbrowsere er søgehistorikken forbundet med søgninger. Den gode nyhed er, at den viser dine seneste søgninger, så du kan bruge din historie i stedet for at skulle søge igen, hvis du ønsker at besøge en profil eller hashtag igen i fremtiden. Søgehistorikken vises hver gang nogen trykker på det søgefelt, hvilket bringer os til ulemperne. Det er uden tvivl en trussel mod dit privatliv, hvis du bruger Instagram til at søge med en ven eller kollega i nærheden, fordi de vil lære om de personer, hvis profiler du har stalket. Bruger du Instagram og spekulerer på, hvordan du nulstiller eller rydder Instagram-søgeforslag? Hvis du søger yderligere information om Instagram, har vi sammensat en nyttig guide, der vil besvare alle dine spørgsmål om, hvordan du nulstiller Instagram-søgeforslag.

Sådan nulstilles eller ryddes Instagram-søgeforslag

Du vil lære, hvordan du nulstiller eller rydder Instagram-søgeforslag længere i denne artikel. Fortsæt med at læse for at lære mere om det i detaljer.

Hvad er Instagram-søgeforslag baseret på?

Anbefalingerne vises ofte afhængigt af aktuelle Instagram-handlinger. Brugeres billeder, som du har liket, kommenteret osv. vises som forslag. Du kan læse om de mange faktorer, Instagram bruger til at vælge og præsentere forslag nedenfor.

1. Seneste aktiviteter

Baseret på din seneste appbrug foreslår Instagram mulige profilideer til dig. Instagram foreslår en konto, hvis du har liket eller kommenteret et opslag fra en person, hvis konto du ikke følger. Instagram holder styr på din kontoaktivitet for at bestemme, hvem der skal anbefale. Instagram kan også præsentere disse profiler som muligheder, hvis dine seneste aktiviteter har inkluderet at søge efter nogen der. Som et resultat viser Instagram også anbefalinger baseret på din seneste søgeaktivitet. Instagram tilbyder at tilføje deres konti til dine følgere, når du leder efter profiler, som du ofte stalker, men ikke følger. Instagrams algoritme tager hensyn til den tid, der bruges på at gennemse en brugers profil, de billeder, du kan lide, og andre faktorer.

  Sådan sletter du din aktivitet på Instagram

2. Brug af Hashtags

Hashtags bruges af Instagram til at bestemme, hvilken profil der skal foreslås. Over tid har brugen af ​​hashtags i opslag og historier vundet popularitet. Mange mennesker er ikke klar over, at Instagram overvåger din adfærd, når du gentagne gange bruger et bestemt hashtag, mens du uploader billeder. Senere vil det foreslå konti at følge, hvis du bruger lignende hashtags. På Instagram bruges hashtags ofte til at øge engagementet af opslag. Instagram sporer de konti, der oftest bruger det samme hashtag, og viser dem som anbefalinger, som du kan følge. De hashtags, som brugerne deler, foreslås på hinandens konti.

3. Nye følgere

Instagram vil anbefale en række profiler, som du kan følge baseret på dine almindelige følgere. Forudsat at der er en person, du ikke følger, men som har følgere, som I begge har til fælles, vil Instagram vise både navnet på de fælles følgere og kontoen i din forslagskolonne. Du kan navigere til fanen Discover People for at se Instagram-anbefalingerne vist efter hinanden. Navnene på de fælles følgere vil fremgå af forslagene, der er baseret på fælles følgere. Men selv når du gennemgår nyhedsstrømmen på hjemmesiden, kan Instagram foreslå, at du følger andre konti til dig.

Læs denne artikel yderligere for at lære, hvordan du nulstiller eller sletter Instagram-søgeforslag.

Hvorfor får jeg mærkelige Instagram-forslag?

Instagram er et socialt netværk med det primære formål at forbinde og bringe mennesker sammen. Det er derfor, det bliver ved med at anbefale de brugere eller indlæg, som det tror, ​​du vil finde interessante. Du skal ikke være bekymret, fordi sociale medier ikke sporer dets brugere. Kort sagt bliver algoritmerne programmeret af deres ingeniører mere effektivt. Der er adskillige parametre, der bruges i denne algoritme til følgerforslag, herunder:

  • Dine forbundne sociale mediekonti: Det er ikke overraskende, at disse to teknologigiganter på sociale medier er forbundet, da Facebook virkelig ejer Instagram. Hvis du venner en person på Facebook, og de har en Instagram-konto, vil de også dukke op som et følgerforslag på din Instagram. Svarende til, hvordan nogen vil dukke op i din Facebook-venneforslag, hvis du følger dem på Instagram.

  • Din tidligere søgehistorik: Hvis du kiggede på en persons profil, men ikke følger vedkommende, vil de efterfølgende dukke op som et forslag. Dine interesser og det indhold, du kan lide, tages i betragtning af algoritmen.

  • Brug af hashtags: Baseret på hashtags på din profil eller dine opslag kan du modtage et venneforslag.

  • Fælles venner: Instagram anbefaler ofte dine venners venner til dig. Folk, som du deler forbindelser med, vil sandsynligvis dukke op højere på din liste over ideer, hvis du gør det.

Kan du slå Instagram-forslag fra?

Nej, fra nu af kan Instagram-brugere ikke manuelt deaktivere eller deaktivere funktionen Foreslåede indlæg. Men Instagram giver dig mulighed for at informere siden om, at du ikke ønsker at se bestemte opslag på dit feed, hvis du ikke er interesseret i dem. Alt du skal gøre er at vælge den ikke interesserede mulighed ved at klikke på linjen med tre prikker, der vises oven på et indlæg. Disse opslag vises nu tilfældigt blandt de opslag fra konti, du faktisk følger. Ved at gøre dette kan du være sikker på, at du altid har adgang til de seneste opslag fra de konti, du følger. Derudover behøver du aldrig at forlade foderet, når det er slut; i stedet kan du altid rulle ned og se de tidligere poster. De foreslåede indlæg kan dog i øjeblikket ikke fjernes fuldstændigt.

Sådan rydder du Instagram-søgeforslag, når du skriver?

Du kan ikke rydde søgeforslag, mens du skriver. Men søgehistorikken fra søgelisten kan slettes. Du får vist en liste over muligheder, når du er ved at skrive et navn i søgefeltet. Det er primært de Instagram-søgeudtryk, du har slået op på det seneste. Du kan dog også tage det væk ved at vælge X-ikonet ud for hvert navn på forslagslisten. Følgende er trinene til, hvordan du nulstiller ELLER rydder Instagram-søgeforslag, når du skriver:

1. Åbn Instagram-applikationen på din Android eller iOS enheder.

2. Fra den nederste bjælke skal du trykke på fanen Søg.

3. Fra søgelisten skal du trykke på krydset (X) ved siden af ​​den ønskede søgning.

Listen ville stå tom uden navne, når alle anbefalingerne er blevet fjernet. Sådan nulstiller eller rydder du instagram-søgeforslag, mens du skriver.

Hvordan rydder man foreslåede søgninger manuelt?

Du kan ikke rydde søgeforslag på IG-appen. Men du kan prøve at rydde alle data og cache fra enheden. Da Android giver mulighed for direkte sletning af data og cache fra enhedsindstillingerne, er denne metode betydeligt mere effektiv på Android. Du skal søge gennem enhedsindstillingerne for at finde Instagram-appen.

Bemærk: Da smartphones ikke har de samme indstillingsmuligheder, varierer de fra producent til producent. Sørg derfor for de korrekte indstillinger, før du ændrer nogen på din enhed.

1. Gå til Indstillinger på din enhed.

2. Stryg ned, og tryk på Apps > App-administration.

3. Vælg Instagram > Lagerbrug > Ryd cache.

Din telefons Instagram-app nulstilles, når du fuldfører dette. Tjek det ud ved at klikke på søgefeltet. Alt, der er gemt i programmet, slettes, hvis enhedens data og cache ryddes.

Hvordan rydder man hele søgehistorikken fra indstillinger?

Vil du have, at Instagram stopper med at anbefale personer, hashtags og steder, du tidligere har ledt efter? Hver gang du bruger søgefunktionen på Instagram, vises din søgehistorik automatisk, men du kan vælge at skjul de elementer, du ikke ønsker at se. Her er en hurtig guide til, hvordan du nulstiller eller sletter Instagram-søgeforslag:

1. Start Instagram-appen på din enhed.

2. Tryk på fanen Profil i nederste højre hjørne af skærmen.

3. Tryk på hamburger-ikonet.

4. Tryk på Din aktivitet.

5. Tryk på Seneste søgninger.

6. Tryk på Ryd alt.

***

Så vi håber, du har forstået, hvordan du nulstiller eller sletter Instagram-søgeforslag med detaljerede trin til din hjælp. Du kan give os besked om spørgsmål eller forslag om ethvert andet emne, du vil have os til at lave en artikel om. Smid dem i kommentarfeltet nedenfor, så vi ved det.