Sådan nulstiller du adgangskoden i Minecraft

Minecraft kommer i to versioner; Java-versionen og Bedrock-versionen. Grundversionen er tilgængelig via Microsoft Store på Windows 10. Du behøver ikke at logge ind for at bruge denne version, og når du logger på, din Microsoft-konto. Med Java-versionen skal du bruge din Minecraft-konto.

nulstil adgangskoden i Minecraft

Minecraft-konto og Mojang

Minecraft Java har altid krævet en konto. Før Minecraft blev opkøbt af Microsoft, oprettede brugerne en Minecraft-konto. Disse konti skulle overføres til en Mojang-konto, efter at Microsoft købte den. Fra den 1. december 2020 skal du have en Microsoft-konto for at købe og spille Minecraft. Det betyder, at du kan have en Mojang-konto, hvis du har købt Minecraft Java for længe siden, eller du kan have en Microsoft-konto, hvis du har købt spillet efter 1. december 2021.

Nulstil adgangskoden til Mojang-kontoen

Det er nemt at nulstille adgangskoden til din Mojang-konto, forudsat at du har adgang til den e-mail, du plejede. tilmeld dig det.

Besøg Mojang-side til nulstilling af adgangskode.
Indtast den e-mail, du brugte til at tilmelde dig kontoen, og klik på Anmod om nulstilling af adgangskode.
Åbn e-mailen, og klik på nulstil-linket.
Opret en ny adgangskode, og brug den derefter til at logge ind på Minecraft.

Nulstil adgangskoden til Microsoft-kontoen

At nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto er lige så let som at nulstille adgangskoden til Mojang-kontoen.

Besøg Microsoft-kontoside.
Klik på knappen Log ind.
Indtast din e-mail/Microsoft-konto.
Klik på Næste.
Klik på Glemt adgangskode i adgangskodefeltet.
Vælg en mulighed for at gendanne adgangskoden; autentificeringsapp (hvis den er sat op), e-mail eller telefonnummer.
Indtast koden, der er sendt til dig, og opret derefter en ny adgangskode til din konto.
Når adgangskoden er blevet nulstillet, kan du bruge kontoen til at logge på Minecraft.

Bemærk: Når du har ændret eller nulstillet adgangskoden til Microsoft-kontoen, skal du bruge den nye adgangskode på alle apps og Windows 10-systemer, hvor du bruger den til at logge ind.

Konklusion

Minecraft-konti har gennemgået forskellige faser; de plejede at være Minecraft-konti, der fungerede med et brugernavn, så blev de Mojang-konto, og disse konti er knyttet til en e-mail. Brugernavnet bruges ikke rigtig, når du logger ind. Endelig er der Microsoft-konti. Mellem alt dette glemmer de fleste brugere, hvad de plejede at tilmelde sig Minecraft. Hvis du ikke kan huske, hvilken slags konto du havde, så kig gennem din e-mail efter en blød kopi af dit Minecraft-køb, og det vil pege dig i den rigtige retning.