Sådan laver du terracotta i Minecraft

Minecraft har en lang række byggeklodser, som du kan bruge til at konstruere en base. De kan være simple stenblokke, eller de kan være betonblokke, der kan farves for at give strukturer et mere æstetisk udseende. Beton er ikke den eneste blok, du kan farve og bruge i byggeriet. Der er også terracotta.

Terracotta i Minecraft

Terracotta er lavet af ler i Minecraft. Ler forekommer i blokform og kan findes i lavvandede søer. Det er normalt det andet eller tredje lag i en sø. Det kan forekomme i ret store vener, men de fleste vener er små.

  8 fantastiske XFCE-temaer at tjekke ud

For at lave terracotta i Minecraft skal du bruge;

Få lerblok

For at få en lerblok skal du udvinde den. Når den udvindes, taber den lerkugler. Du kan derefter konstruere en lerblok af lerkuglerne. Du skal bruge fire lerkugler for at konstruere en lerblok.

For at udvinde ler, se efter det i lavvandede bassiner. Den har en grålig farve og kan udvindes med enhver form for skovl. Bryd det, som du ville gøre en sand- eller snavsblok. Saml lerkuglerne.

Håndværk lerblok

Nu hvor du har lerkugler, kan du lave en lerblok.

Åbn håndværksbordet.
Placer de fire lerkugler i en 2×2 formation.
Saml lerblokken.

  Sådan sender du hemmelige selvdestruerende beskeder på Viber

Lav terracotta i Minecraft

Terracotta er lavet i en ovn.

Åbn ovnen.
Placer brændstof i brændstofåbningen (kul, træ, tang osv.)
Placer lerblokken i smeltespalten.
Saml en terracottablok.

Døende Terracotta

Terracotta kan ligesom beton farves. For at farve en terracottablok skal du bruge det valgte farvestof og 8 terracottablokke.

Åbn håndværksbordet.
Placer farvestoffet i den midterste celle, dvs. den anden celle i den anden række.
Placer en terracottablok i alle resterende celler.
Saml den farvede terracotta.

Konklusion

Terracotta er lige så stødfast som sten. Det tager meget tid at bygge nok til at bygge et helt hjem ud af, selvom dit hjem er lille. Hvis du er ambitiøs, kan du lave et helt hjem/base ud af det, men du vil lede efter ler i lang, lang tid. Du skal muligvis også lave flere ture, da lerkugler kun kan stables i stakke på 16 i modsætning til stakke på 64, som er almindeligt for de fleste blokke i Minecraft. Når du først har farvet en terracottablok, kan du ikke ændre dens farve til en anden. Det er en god idé at tjekke den farve, du får på et par blokke, før du dør alt.

  Sådan annullerer du dit Nintendo Switch Online-abonnement