Sådan laver du julekort hurtigt og nemt ved hjælp af Canva

Nøgle takeaways

  • Brug Canvas skabeloner til at skabe unikke og personlige julekort. Opgrader til Canva Pro for at få flere designmuligheder.
  • Tilpas skabeloner ved at tilføje dine egne billeder og ændre ordlyden. Skift lagerbilleder ud, og skift farverne for at gøre det personligt.
  • Vælg, om du vil e-maile dit kort eller bruge Canvas udskrivningstjenester. Download og vedhæft nemt kortet til en e-mail, eller vælg papirtype og mængde til udskrivning.

Leder du efter en måde at skabe unikke julekort, der vil imponere din familie og venner? Det kan Canva hjælpe med, uanset om du vil bruge en skabelon eller implementere dine egne billeder og beskeder på kortet. Sådan designer du det perfekte julekort ved hjælp af Canva.

Sådan laver du et julekort ved hjælp af en Canva-skabelon

Starter på Canvas hovedside, skriv julekort i søgefeltet, sørg for, at fanen fremhæver skabeloner, og tryk på Enter. Derfra vil du se en bred vifte af skabeloner, du kan bruge.

  Hvad tænkte Apple, da det udgav Newton for 30 år siden?

Hvis skabelonen har et kronikon, er designet kun tilgængeligt for Canva Pro-brugere. Hvis du ser en skabelon, du kan lide, kan det dog være værd at opgradere til Canva Pro eller i det mindste teste det med en gratis prøveperiode.

Gennemse, indtil du finder en skabelon, du kan lide, klik på den, og klik derefter på Tilpas denne skabelon. Derfra skal du bruge Canvas Editor-side til at designe dit kort.

Fordi du har søgt specifikt efter kort, vil de fleste skabeloner, du vælger, allerede have dem opført som en invitationsfunktion, som giver kortet de nøjagtige mål, du har brug for til udskrivningstjenester.

Skabeloner er utroligt nemme at arbejde med, fordi det eneste du skal gøre er at udskifte lagerbillederne med dine egne og ændre ordlyden. Du kan også ændre farven på elementerne for at gøre det mere personligt. Når du er færdig, kan du enten bruge Canvas udskrivningstjenester eller e-maile kortet for at spare penge og papir (mere om dette senere).

  JavaScript ugyldig 0 forklaret på kun 5 minutter

Sådan laver du et julekort fra bunden i Canva

Det kan være lidt mere komplekst at lave et julekort fra bunden i Canva, men at gøre det betyder, at du har et personligt kort at dele med verden. På Canvas hovedside skal du klikke på Opret et design og indtaste kort. Du vil se mange muligheder for layout og størrelse, så vælg den, du vil bruge.

Når Canvas Editor åbner, vil du se et tomt lærred. Det er op til dig, hvordan du vil designe kortet. Du kan åbne fanen Elementer i venstre værktøjslinje og skrive jul for at se festlige muligheder, som du kan tilføje til kortet. Udnyt desuden fanerne Tekst og Uploads til at tilføje billedtekster og dine egne billeder.

Du kan også tjekke nogle af Canvas apps – tilføjelse af en Bitmoji eller brug af TypeCraft vil helt sikkert få dit kort til at skille sig ud.

Sådan deler du dit hjemmelavede julekort

Når du har oprettet dit kort, er det tid til at beslutte, om du vil e-maile det til folk, eller om du hellere vil drage fordel af Canvas udskrivningstjenester.

  Krydr din browsers hjemmeside med disse 10 tilfældige webstedsgeneratorer

For at e-maile den skal du klikke på Del i øverste højre hjørne af Canva Editor og derefter vælge Download. Indstil dine specifikationer for, hvordan du vil have filen til at gemme på din computer, og klik på Download. Derfra skal du vedhæfte filen til en e-mail og sende den afsted.

For at få julekortet udskrevet, skal du enten klikke på knappen Udskriv invitationer, hvis den er tilgængelig, eller vælge Del og derefter vælge Udskriv med Canva. Derfra skal du vælge din papirtype, finish og mængde. Når du fortsætter med købet, vil den bede om din adresse og betalingsoplysninger.

Du vil også se en erklæring, der siger, at hvis du ikke er tilfreds med ordren, vil Canva gøre, hvad den kan for at rette den eller refundere din ordre.

Uanset om du laver et julekort fra bunden eller søger bekvemmeligheden ved skabeloner, har Canva alle de værktøjer, du behøver for at forenkle processen. Til din næste designindsats og for at tilføje et personligt præg til din jul med tilpassede kort, udforsk de kreative muligheder, som Canva tilbyder.