Sådan laver du grønt farvestof i Minecraft

Bygning er en stor del af Minecraft. Du kan godt lide at udforske mineskakter eller lede efter skibsvrag, eller du prøver måske bare at komme til The End for at dræbe en drage, men at bygge vil altid være en del af det, du laver. Mange mennesker spiller Minecraft udelukkende for at bygge ting, og Minecraft tilbyder dem forskellige typer blokke at bygge med.

Farvestoffer i Minecraft

Blokke i Minecraft har alle et specifikt formål, specifikke egenskaber, farve og tekstur. For de fleste blokke kan farven på en blok ikke ændres, medmindre du anvender en ressource eller teksturpakke. Når det er sagt, er der et lille sæt blokke, der kan farves. Almindelige blokke, der kan farves, er beton, uld og terracotta, halsbånd, som de tæmmede dyr bærer, læderpanser osv.

  Sådan deaktiveres eller aktiveres Tryk for at klikke på en pc's touchpad

Med hensyn til at dø dem, skal du lave farvestoffet fra andre genstande, der er udvundet i spillet. Når farvestoffet er lavet, skal det påføres den blok, du vil farve.

Grønt farvestof i Minecraft

For at lave grønt farvestof skal du bruge;

Kaktus
Brændsel (kul, træ, tang)

At få kaktus

Kaktus eller kaktusser forekommer naturligt i dessertbiomer. Disse planter kan skade en spiller såvel som andre mobs, men de er nemme at mine. Du kan knække dem med hånden uden at tage skade. En enkelt kaktusblok kan placeres på en sandblok, og den vil vokse til en kaktus i fuld størrelse, hvilket betyder, at du kan dyrke så meget af planten, som du har brug for.

  Sådan gemmer du et konferenceopkald (og adgangskode) som en kontakt

Lav grønt farvestof i Minecraft

Forudsat at du har masser af kaktusblokke og masser af brændstof, er du klar til at lave grønt farvestof.

Åbn en ovn.
Placer brændstof i brændselscellen.
Placer kaktusen i smelteblokken.
Når processen er færdig, skal du samle det grønne farvestof.

grønt farvestof i Minecraft

Påfør grøn farve på varen

Farveprocessen for forskellige genstande er forskellig, men normalt skal du placere en af ​​genstandene med en farveblok i håndværksbordet. For nogle emner, f.eks. terracotta, skal du farve otte blokke på én gang, mens du for andre, som uld, kun kan farve en blok ad gangen. Det samme farvestof kan bruges til forskellige genstande, men håndværksopskriften vil være anderledes. For halsbånd er alt, du skal gøre, at holde farvestoffet og bruge handlingen placere genstand/brug genstand på det tæmmede dyr.

  Alt du behøver at vide om Nintendo Switch Modding

Konklusion

Dødeprocessen er normalt permanent. Du kan ikke fjerne farven fra ting som uld eller terracotta, men du kan altid ændre farven på din kat eller hunds halsbånd. Hvis du er ved at uddanne blokke til at bruge i en stor bygning, så sørg for at vide, hvordan farven ser ud, når den placeres sammen med alt andet, før du farver det, og du kan ikke fortryde farveprocessen.