Sådan laver du en højovn i Minecraft

Minecraft har alle slags blokke; nogle kan bruges i deres oprindelige form, mens andre kan ‘smeltes’ til at lave andre typer blokke. Du vil opdage, at et stort antal blokke bliver til noget andet eller en ingrediens til noget andet ved at smelte.

Højovn i Minecraft

Højovn i Minecraft

En ovn er et grundlæggende håndværksværktøj i Minecraft, og det er nemt at lave. Alt du behøver er otte blokke brosten, en af ​​de mest almindeligt forekommende blokke i Minecraft. En ovn vil smelte sand, sten, mad og mere, men det er en tidskrævende proces.

Brugere, der har mange blokke at smelte, kan vælge mere end én ovn, eller de kan lave en højovn i Minecraft.

En højovn er i bund og grund en ovn, der arbejder dobbelt så hurtigt som en almindelig ovn. Det kræver også jern at bygge, men jern er ret almindeligt, og værd at den hastighed, det vil tilføje til smelteprocessen.

Opret højovn i Minecraft

For at lave en højovn i Minecraft skal du bruge;

Fem jernbarrer
En ovn
Tre blokke af glatte sten

For at få ovenstående skal du dog lave andre ting først. Vi nedbryder det trin for trin. Sørg for at have en jernhakke og et håndværksbord klar, og følg derefter trinene nedenfor.

Håndværksressourcer til højovn

Mine fem blokke jern.
Mine 2 blokke kul.
Mine 11 stenblokke for at få brosten.
Brug otte blokke brosten til at skabe en ovn. Lad den midterste firkant stå tom.
Brug ovnen og smelt tre blokke brosten til sten.
Sæt stenen tilbage i ovnen og smelt den igen for at få glatte sten.

Du har nu jern, en ovn og glat sten.

Håndværk højovn

Følg disse trin for at lave højovnen ud fra de ressourcer, vi har skabt.

På håndværksbordet;

Placer ovnen i den midterste firkant.
Placer glat sten på nederste række.
Tilføj jernbarrer til alle resterende tomme firkanter.
Saml højovnen.

Konklusion

En højovn vil smelte hurtigere, men du kan ikke bruge den til madlavning. Det bruges udelukkende til malmblokke og til at skabe værktøj eller rustning. Hvis du ønsker at lave mad hurtigere, bør du overveje at lave en ryger. Med hensyn til brændstofeffektivitet er højovnen ikke mere effektiv end en almindelig ovn. Det bruger brændstof med samme hastighed, men ligesom ovnen vil det være i stand til at acceptere alle typer brændstof og arbejder ikke udelukkende med kul. Hvis du planlægger at lave rustning, er denne genstand et must-have.