Sådan konverteres PDF til Word-dokument (FULD GUIDE)

Microsoft Word er et af de mest populære tekstbehandlingsværktøjer til både Windows 10 og macOS. Det er desværre ikke gratis. Det gik fra at være et engangskøb til en abonnementsbaseret app, hvilket betyder, at ikke alle har den. DOCX-formatet er ikke universelt. Du vil opdage, at der er masser af apps, der kan åbne en DOCX-fil, men det er ikke altid nemt at redigere dette format eller konvertere til det fra et andet.

Konverterer PDF ikke til Word korrekt?

Microsoft Word kan konvertere filer til PDF, og det kan ligeledes konvertere en PDF-fil til DOCX-formatet. Microsoft Word garanterer ikke, at det vil være i stand til at konvertere en PDF-fil til et Word-dokument. Dette skyldes, at ikke alle PDF-filer stammer fra Word-filer.

Hvis du forsøger at konvertere en PDF-fil til Word, men appen mislykkes, kan du prøve rettelserne nedenfor.

Sådan konverteres PDF til Word-dokument

1. Brug Adobes online-konverter

Adobes Acrobat-læser har ikke en filkonverteringsfunktion, men Adobe har et officielt onlinekonverteringsværktøj, der kan konvertere en PDF til en Word-fil. Hvis Microsoft Word ikke er i stand til at konvertere en PDF-fil til en DOCX-fil, bør du prøve onlineværktøjet.

Besøg Konverter PDF til Word værktøj.
Upload filen til værktøjet.
Når det er blevet konverteret, skal du klikke på knappen Download for at gemme.

2. Brug en tredjepartsapp

Nogle apps konverterer bedre en PDF til et Word-dokument end andre. Hvis filen, som Adobes værktøj konverterede, ikke bevarer formatet som den originale PDF-fil, kan du prøve et tredjepartsværktøj.

Selvom der ikke er mangel på værktøjer, der kan konvertere PDF til Word, bør du prøve Nitro-værktøjet. Nitro har udviklet en af ​​de bedste desktop PDF-fremvisere, og den har et online konverteringsværktøj, der fungerer rigtig godt.

Besøg Nitro online PDF til Word konverteringsværktøj.
Upload filen til værktøjet.
Indtast en e-mail for at modtage den konverterede fil.
Klik på Konverter nu.
Filen konverteres inden for få sekunder, og den vil blive sendt til dig via e-mail.

Konklusion

Det er ikke nemt at konvertere et dokumentformat fra det ene til det andet. Den anvendte formatering bibeholdes muligvis ikke altid. Problemerne med formatering kommer med layout (tabeller, billeder, former) og med teksttypografier (overskrifter, afsnitstypografier, indrykning). PDF-filer er beregnet til at publicere dokumenter online, og de beholder muligvis ikke formateringsoplysninger, som DOCX-formatet gør, hvorfor der altid vil være undtagelser til en konverteret fil. Når det er sagt, er konvertering normalt altid mulig. Hvis en app ikke kan gøre det, vil der altid være andre, der kan.