Sådan konfigurerer du mailindstillinger til iPhone og iPad

Mail er den indbyggede e-mail-app på alle iPhone og iPads. Det kan ikke prale af nogle af de mere avancerede muligheder, du finder i tredjepartsapps, men det fungerer godt. Hvis du er ny til Mail, er der et par ting, du måske ønsker at få sat op, før du bruger det. Lad os se.

Sådan administreres og tilføjes e-mail-konti

Administration, tilføjelse og fjernelse af e-mail-konti på en iPhone eller iPad sker i appen Indstillinger i stedet for i Mail-appen. Åbn appen Indstillinger, og vælg “Adgangskoder og konti.”

Her vil du se en liste over alle konti på din enhed. Disse omfatter alle Google-, Exchange- eller Microsoft-konti samt din iCloud-konto. Alt, der kan understøtte e-mail, kalendere og noter, vises på denne liste. Hvis du vil tilføje en ny konto, skal du trykke på knappen “Tilføj konto”.

Du vil derefter se en liste over populære kontotyper samt en “Andet” mulighed for alle med en specialiseret opsætning. Tryk på den type konto, du skal tilføje, og følg godkendelsesprompterne. Disse vil variere afhængigt af den involverede type konto, men er alle selvforklarende undervejs.

  Afspil film fra en medieserver til dit tv ved hjælp af din telefon [Chromecast]

Sådan aktiverer du meddelelser

Du administrerer alle iPhone- og iPad-notifikationer i appen Indstillinger, og push-notifikationer er ikke anderledes. Åbn Indstillinger, og tryk på “Notifikationer” for at se en liste over de installerede apps, der understøtter notifikationer. Find og tryk på indstillingen “Mail”.

Sørg for, at kontakten “Tillad meddelelser” er slået til (hvis du vil have meddelelser), og vælg derefter, hvordan du vil have meddelelser til at ankomme. Du kan vælge, om du vil se ikonmærker, meddelelser på låseskærmen og høre alarmlyde, når en e-mail ankommer.

Sådan ændres længden af ​​forhåndsvisninger

Hvis du modtager mange e-mails, vil du måske også kontrollere, hvor meget af en besked du ser som en forhåndsvisning i Mail-appen. Længere forhåndsvisninger giver dig mulighed for at se, hvad beskeder handler om uden at åbne dem. Kortere forhåndsvisninger giver dig mulighed for at se flere beskeder på skærmen på én gang.

Gå ind i Indstillinger og tryk derefter på “Mail”.

Tryk på indstillingen “Preview” i sektionen “Meddelelsesliste”.

Til sidst skal du vælge det antal linjer, du vil have vist. Mulighederne spænder fra Ingen helt op til fem linjer.

  Sådan flytter du downloadede Nintendo Switch-spil til microSD-kort

Sådan ændres indstillingerne, når du stryger

Hvis du skal håndtere mange e-mails, kan triaging af den e-mail være en stor del af behandlingen af ​​en overfyldt indbakke. At være i stand til hurtigt at swipe en e-mail for at arkivere den, markere den som læst eller markere den er en reel velsignelse for produktiviteten.

Åbn igen appen Indstillinger og tryk på “Mail”.

Tryk derefter på “Swipe Options” for at foretage ændringer i de handlinger, Mail udfører, når du stryger en besked.

Den resulterende skærm viser to muligheder: en til når du stryger til venstre og en til når du stryger til højre. Vælg den handling, du vil have hver gestus til at udføre, ved at trykke på enten “Swipe Left” eller “Swipe Right”.

Sådan indlæses fjernbilleder

Indlæsning af fjernbilleder i din e-mail er dels sikkerhedsproblem og dels båndbredde. Spam-afsendere kan bruge bittesmå indlejrede billeder til at afgøre, om du har åbnet en besked (og derved bekræftet, at din e-mailadresse er legitim). Billeder kan også æde båndbredde, hvis du får mange af dem. Og bemærk her, at ved fjernbilleder taler vi om billeder, der er inline URL’er i en meddelelse, der peger på billeder online (ligesom på en webside). Vi taler ikke om billeder, som folk har vedhæftet i deres e-mails til dig.

  Sådan bruger du Chromes skjulte "Send fane til dig selv"-funktion

Muligheden for at indlæse fjernbilleder er aktiveret i Mail som standard, men du kan slå den fra.

Som du måske har gættet nu, er den skifte i appen Indstillinger inde i Mail-sektionen.

Sådan organiseres e-mails efter tråd

At organisere e-mail efter tråd er noget, der kan hjælpe med at rydde op i en travl indbakke, så hvis du vil aktivere det, finder du muligheden i Indstillinger > Mail.

I sektionen “Threading” skal du skifte til “Organiser efter tråd” til tændt.

Sådan indstilles en signatur

E-mailsignaturer er gode måder at signere e-mails på på en måde, der ikke kun bekræfter afsenderen, men også kan tilbyde yderligere kontaktoplysninger eller information efter behov. Det er nemt at aktivere en til Mail-appen, og som det så ofte har været tilfældet i denne guide, starter du med en tur til Indstillinger > Mail.

Tryk derefter på “Signatur” mulighed.

Skriv endelig den signatur, du gerne vil bruge, og gem dine ændringer ved at trykke på knappen “Mail” i øverste venstre hjørne.

Mail er en ret simpel app, men der er en række indstillinger tilgængelige for at hjælpe dig med at gøre den til din egen.