Sådan kommer du ind i Apples økosystem billigt

Apple er et af de mest elskede teknologimærker i verden.

Det solgte sine produkter med samme effekt selv efter den globale pandemi. På trods af at det er dyrt, elsker folk at købe Apple-produkter med glæde hvert år.

En af hovedårsagerne bag denne popularitet og dille for Apple-produkter er dets økosystem.

Lad os kort forstå, hvad et Apple-økosystem er.

Et Apple-økosystem er den kollektive brug af Apples hardware, software og tjenester, der kan arbejde og interagere med hinanden.

Apple-økosystemet omfatter forskellige Apple-enheder som iPhone, MacBook, iPad, AirPods, Apple Watch, Homepod og mere. Mange andre konkurrerende virksomheder forsøgte at efterligne dette økosystem, men intet kunne fungere så vellykket som Apples økosystem.

Hvad vil det sige at være i Apple-økosystemet?

Brug af et enkelt Apple-produkt handler ikke om Apples økosystem; det handler om at bruge hele gruppen af ​​teknologi sammen. Og hvis du bruger Apple-produkter synkront med hinanden, betyder det, at du er i et Apple-økosystem.

For eksempel kan en MacBook være meget mere nyttig, hvis alle dine noter, beskeder, billeder osv. automatisk synkroniseres med din iPhone. At modtage et telefonopkald på dit Apple-ur, når du har for travlt til at bruge telefonen og bruge Siri til en håndfri oplevelse, giver den ultimative oplevelse.

Uanset om du er en ny eller en eksisterende Apple-bruger, der ønsker at udvide dit Apple-brug, vil du måske opleve Apples økosystem. Her deler vi nyttige produktforslag til at skabe en optimeret æblehave.

Budgetbegrænsninger er forskellige for alle. Listen over produkter vil dog give dig de bedste og mest overkommelige muligheder, du kan vælge og kombinere. Som et resultat kan du danne et produktivt Apple-økosystem.

  Sådan starter du en blog ved hjælp af Google Blogger

Lad os udforske de billigste produkter, der kan give en start på dit Apple-økosystem.

2020 Apple MacBook Air Laptop

2020 Apple MacBook Air er en 13,3-tommer Retina bærbar computer, der leverer omkring 18 timers batterilevetid. Den har en Apple M1-chip og 8-core CPU med op til 3,5x hurtigere ydeevne.

Den består af 8 GB samlet hukommelse. Det omfatter forskellige produktive kompatible apps som Adobe Creative Cloud, MS 365, Google Drive osv. Derudover kan du bruge iPad- og iPhone-apps efter eget valg på macOS.

Apple iPhone 12

Apple iPhone 12 med 128 GB internt lager kommer med en 6,1-tommer Retina XDR-skærm. Dens A14 Bionic-chip gør denne smartphone hurtigfungerende enhed. Dets dobbeltkamerasystem består af 12 MP Ultra Wide og bredkameraer.

Apple iPhone 12s 12MP TrueDepth frontkamera kommer med 4K Dolby Vision HDR og nattilstandsoptagelse. Den er IP68 vandafvisende.

Amazon tilbyder den fornyede version af Apple iPhone 12 til de laveste priser. Den renoverede smartphone er fuldstændig inspiceret og verificeret.

Apple Watch SE (2. generation)

Apple Watch SE (2nd Gen) er et fantastisk tilbehør, der kan hjælpe dig med at forbedre dit Apple-økosystem. Det kan hjælpe dig med at overvåge dit helbred og holde forbindelsen. Denne enhed fås i forskellige farver og størrelser.

Apple Watch SE (2. generation) kan hjælpe dig med at overvåge faldregistrering, styrtgenkendelse, puls, uregelmæssig rytme, nød-SOS og meget mere.

Det fungerer fantastisk synkroniseret med dine andre Apple-enheder og -tjenester. Det er et vandtæt smartwatch på op til 50 meter. Du kan få adgang til tusindvis af applikationer med dette på dit håndled.

Apple AirPods (2. generation)

Disse 2. generations Apple AirPods giver dig øjeblikkelig adgang til Siri. Du skal bare sige “Hej, Siri”. En opladningsetui kan levere omkring 24 timers lyttetid. Dette er et par trådløse øretelefoner, der kommer med et etui til hurtigopladning.

Du kan konfigurere den ubesværet og opleve fordybende lyd i høj kvalitet. Den består af en H1-chip, der giver en trådløs forbindelse med lav latens.

2021 Apple 10,2″ iPad

Køb også denne smukke Apple iPad og opret et Apple-økosystem omkring dig. Den har en 10,2-tommer retina-skærm og en A13 bionisk chip, der tilbyder hurtig grafik og CPU-ydeevne.

  Sådan opretter du en screencast med Microsoft PowerPoint

Den har et 8 MP-kamera på bagsiden og et 12 MP-kamera på forsiden. Den har op til 256 GB intern lagerplads. Dens stereohøjttalere tilbyder en fordybende lydoplevelse.

Det understøtter touch ID for at gøre Apple Pay og godkendelse sikker. Dens batteri leverer en ydeevne på op til 10 timer. Yderligere produkter til Full Apple Ecosystem.

AppleOne

Apple One er en pakke med op til seks ekstraordinære Apple-tjenester, som du kan benytte med kun ét abonnement. Du kan vælge den bedste plan for din familie. Dette abonnement giver privat adgang til alle dine familiemedlemmer gennem forskellige Apple-enheder.

De seks Apple-tjenester, du får med Apple Ones premium-plan, er:

  • Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • iCloud+
  • Apple News+
  • Apple Fitness+

HomePod Mini

Nyd den 360-graders lyd, som kan fylde dit værelse med HomePod Mini. Placer HomePod-minihøjttalere rundt i dit hus for at få rig lyd. Du kan styre denne højttaler ved hjælp af Siri. Så du behøver ikke nogen manuel interferens; din stemme er nok til alt.

Det lader dig styre alt tilbehør til din Apple-smartphone. Det hjælper dig også med at holde dine data sikre og private. Med købet af HomePod Mini får du seks måneders gratis Apple Music.

2021 Apple TV 4K

Dette Apple TV 4K giver dig adgang til de bedste film, shows, live-tv og sport. Den har Dolby Atmos, som leverer fordybende lydkvalitet. Dens A12 Bionic-chip hjælper den med at levere grafik, lyd og video i høj kvalitet.

2021 Apple TV 4K giver dig adgang til de seneste udgivelser fra Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max osv.

Den leveres med en ny Siri-fjernbetjening, der har en berøringsaktiveret klikplade. Det tillader også privat lytning på op til to AirPod-sæt. Du kan bruge AirPlay til at dele videoer, billeder og mere.

Apple Pencil (2. generation)

Denne 2. generation af Apple blyant kan give små og smarte udvidelser til dit Apple Ecosystem. Den er kompatibel med flere modeller af Apple iPad og sættes hurtigt på dem.

  Sådan rettes Xbox-fejlen 0x97e107df

Det er den perfekte gadget til skitsering, maling, notetagning og doodling. Du understøtter trådløs opladning. Du kan skifte værktøj problemfrit med blot et dobbelttryk.

Apple Magic Mouse

Suppler din Mac eller iPad med denne Apple Magic Mouse. Den leveres med en trådløs forbindelsesteknologi, som gør den kompatibel med Bluetooth-aktiveret Mac eller iPad.

Denne mus er genopladelig og kommer i et foddesign, hvilket gør den behagelig at bruge. Den har en multi-touch-overflade, så du kan swipe mellem sider eller flere med enkle bevægelser. Den har også et USB-C-kabel, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din Mac.

Apple Magic Keyboard

Dette Apple Magic Keyboard tager dig endnu et skridt foran med at fuldende dit Apple-økosystem. Det er et trådløst tastatur, der er kompatibelt med Mac med Apple silicium og en macOS version 11.4 eller nyere. Den kommer med et touch ID og giver en præcis og jævn skriveoplevelse.

Dens udvidede layout hjælper med at have piletaster i fuld størrelse og hurtig rulning. Den kommer med et langtidsholdbart genopladeligt batteri.

Apple AirTag

Eliminer uønsket sporing af din Apple-enhed med Apple AirTag. Det giver dig mulighed for at overvåge dine genstande i Find My-appen. Det kræver en opsætning med et enkelt tryk og forbindes derefter hurtigt til din iPad eller iPhone.

Du kan også betjene det gennem din stemme ved hjælp af Siri. Den har Ultra Wideband-teknologi, der fremmer præcisionsfinding. Det holder al din Find My-netværkskommunikation krypteret og anonym.

Pris for opsætning af et komplet Apple-økosystem

Det er ikke så dyrt at opsætte et Apple-økosystem. Du skal blot beslutte dig for dit budget og vælge de varer, du har råd til. Langsomt kan du udvide det ved at tilføje flere Apple-produkter med tiden.

Når du taler om prisen for at opsætte et Apple-økosystem fuldt ud, har du brug for et minimumsbudget på $2500-$3000. Og det er, når du vælger at have Apple-produkter tilgængelige til de mest fornuftige priser. Det maksimale budget afhænger af den type produkter og funktioner, du vælger.

Afsluttende ord

Så du kan overveje at vælge de Apple-produkter, der er foreslået i dette indlæg, hvis du vil konfigurere et Apple-økosystem hos dig. Disse kan opfylde alle dine behov mest omkostningseffektivt.

Du vil måske også undersøge, hvordan du oplader en æbleblyant.