Sådan installeres Neo-to GTK-temaet på Linux

Neo-to er et fancy, neonlignende GTK-tema til Linux-skrivebordet. Det er charmerende at se på og vil helt sikkert pifte dit intetsigende Linux-skrivebord op! Sådan installerer du det på din Linux-computer!

Downloader Neo-to

Neo-to GTK-temaet er tilgængeligt for alle Linux-brugere til download via Gnome-look.org tema hjemmeside. Der er flere forskellige variationer af Neo-to GTK-temaet at downloade.

For at downloade nogen af ​​temaversionerne, start med at gå over til Neo-to Gnome-look-siden. Når du er på siden, skal du klikke på fanen “Filer” for at se de forskellige temapakker, der kan downloades.

Inde i “Filer”-området skal du klikke på det blå download-ikon i kolonnen “DL” for at starte overførslen. Downloaden af ​​Neo-to-temaet vil ikke tage lang tid. Når det er færdigt, gå videre til næste afsnit af guiden.

Udpakning af Neo-to

Neo-to GTK-temaet distribueres til Linux-brugere i form af et TarXZ-arkiv. Dette arkiv skal udpakkes, før temaet kan installeres, da Linux-temaer ikke kan aktiveres i et arkivformat.

For at starte udvindingen skal du åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet. For at åbne et terminalvindue skal du trykke på Ctrl + Alt + T tastaturkombinationen. Brug derefter CD-kommandoen til at flytte ind i mappen “Downloads”, hvor temafilen blev downloadet.

cd ~/Downloads

Når du er inde i mappen “Downloads”, kan udpakningen begynde. Brug tar-kommandoen til at udtrække No-to-temafilerne til din computer.

Hvis du har downloadet “neo-to.tar.xz”-temapakken, kan du nemt udpakke den med følgende kommando.

tar xvf neo-to.tar.xz

Fik du fat i “neo-to-white.tar.xz”-temaet til at bruge på din Linux-pc? Udpak det med følgende kommando.

tar xvf neo-to-white.tar.xz

Vil du installere “neo-to-lighter-headerbar.tar.xz”-temapakken på din computer? Hvis det er tilfældet, skal du indtaste kommandoen nedenfor.

tar xvf neo-to-lighter-headerbar.tar.xz

Når dine Neo-to-temapakker er pakket helt ud, kan installationen begynde. Gå videre til næste afsnit af guiden for at få Neo-to opsat på din Linux-pc!

Installation af Neo-to

Der er to måder at installere Neo-to GTK-temaet på på Linux. Den første måde at installere temaet på er kendt som enkeltbruger, hvilket kun giver den person, der installerer temaet, adgang til det. Den anden måde at installere Neo-to på er kendt som systemdækkende, hvilket gør det muligt for enhver Linux-bruger at få adgang til temaet, når det først er installeret.

For at starte installationen af ​​Neo-to på Linux skal du åbne et terminalvindue. Når terminalvinduet er åbent, skal du følge installationsmetoden nedenfor, som du foretrækker.

Enkeltbruger

For at installere Neo-to som en enkeltbruger, start med at bruge mkdir-kommandoen til at oprette en ny temamappe i din hjemmemappe. Denne temamappe gør det muligt for din brugerkonto at få adgang til Neo-to GTK-temaet.

mkdir -p ~/.themes

Efter at have oprettet en ny ~/.themes-mappe, vil du være i stand til at installere temaer lokalt på din computer, så kun din Linux-brugerkonto kan få adgang til dem. Brug derefter CD-kommandoen til at flytte ind i mappen “Downloads”. “Downloads”-mappen er det sted, hvor Neo-to-temapakken blev udtrukket tidligere.

cd ~/Downloads/

Inde i “Downloads”-mappen skal du bruge mv-kommandoen til at flytte Neo-to-temafilerne til din nyoprettede ~/.themes-mappe.

mv  neo-to*/ ~/.themes/

Når alt er flyttet, installeres Neo-to-temafilen i enkeltbrugertilstand. Bekræft, at installationen er vellykket, ved at køre kommandoen ls nedenfor.

ls ~/.themes

System-dækkende

For at installere Neo-to i hele systemet skal du starte med at få adgang til mappen “Downloads”, som temapakken tidligere blev udtrukket til. Du kan få adgang til denne mappe ved at bruge cd-kommandoen nedenfor.

cd ~/Downloads

Inde i “Downloads”-mappen skal du bruge sudo -s-kommandoen til at hæve din terminalsession til “root” uden at forlade den mappe, du er i.

sudo -s

Når terminalsessionen har root-adgang, kan installationen af ​​Neo-to i systemdækkende tilstand begynde. Brug mv-kommandoen til at installere Neo-to i mappen /usr/share/themes/.

mv neo-to*/ /usr/share/themes/

Når installationen er fuldført, sættes Neo-to op på din Linux-pc i hele systemet. For at bekræfte, at installationen lykkedes, skal du køre kommandoen ls nedenfor.

ls /usr/share/themes/

Aktivering af Neo-to

Neo-to GTK-temaet er installeret på din Linux-pc, men at installere det aktiverer ikke temaet. For at begynde at bruge Neo-to GTK-temaet på din Linux-pc som dit standard GTK-tema, skal du ændre dit standard GTK-tema til “Neo-to.”

Usikker på, hvordan du ændrer standard GTK-temaet på din Linux-pc? Tjek listen over links nedenfor, og vælg det skrivebordsmiljø, du bruger på Linux for at lære, hvordan du ændrer GTK-temaer!