Sådan installeres Fitbit-appen på Windows 10

Aktivitetsmålere har alle mobilapps. Apps er ledsagende apps til trackeren, der bruges til at opdatere firmwaren og synkronisere data fra trackeren til din telefon. Det vil derefter uploade dataene til en online-konto, du har oprettet, så du kan gennemgå dem, når som helst du vil.

Fitbit Windows 10

Fitbit app på Windows 10

Aktivitetsmålere behøver generelt ikke en mobilapp for at fungere. De vil fungere fint alene, forudsat at du holder dem opladet. Apps er der, fordi trackeren ikke kan gemme en masse information, og de fleste af dem kan ikke oprette forbindelse til internettet direkte.

For at gøre alt dette er de afhængige af Bluetooth og mobilapps. Med Fitbit kan du springe mobilappen over til fordel for en desktop-app, hvis du bruger Windows 10.

Installer Fitbit på Windows 10

Den officielle Fitbit-app til Windows 10 er tilgængelig i Microsoft Store. Appen kan parre med din Fitbit-tracker, synkronisere dine data og downloade installationsfirmwareopdateringer, når de er tilgængelige.

Besøg Fitbit Microsoft Store-side i din browser.
Klik på Hent.
Åbn Microsoft Store-appen, når du bliver bedt om det.
Klik på Hent.
Fitbit vil blive installeret.

Konfigurer Fitbit-enhed på Windows 10

Du kan konfigurere din Fitbit-enhed, dvs. forbinde den til desktop-appen og synkronisere data til den. Du skal have en Fitbit-konto. Det er gratis at oprette. Du skal også have opladningskablet for at din enhed kan tilslutte den og synkronisere dataene.

Tilslut din Fitbit til din Windows 10 via datakablet.
Åbn Fitbit-appen på Windows 10.
Fra listen over enheder skal du vælge den enhed, du vil tilslutte.
Accepter servicevilkårene.
Klik på Konfigurer enhed.
Godkend på enheden, hvis du bliver bedt om det.
Enheden vil blive forbundet til dit Windows 10-system.
Vend tilbage til dashboardet, og dine data synkroniseres.

Bemærk: du kan synkronisere data via Bluetooth, men når du først etablerer en forbindelse, dvs. tilføjer en tracker til appen, skal du bruge datakablet.

Konklusion

Når du tilslutter din Fitbit første gang, skal Windows 10 muligvis installere drivere til den. Indtil disse drivere er blevet installeret, kan din enhed muligvis ikke registreres af Fitbit-appen. Hvis det er tilfældet, skal du afbryde og tilslutte enheden igen, efter at driverne til den er blevet installeret. Fitbit-appen til Windows 10 understøtter et stort antal enheder, men hvis du ejer en ældre enhed eller en enhed, der ikke længere sælges, understøttes den muligvis ikke af appen.