Sådan installeres Disney Plus+-appen til pc (Windows 10)

Disney+ er en streamingtjeneste, der ejes af Walt Disney Entertainment, og den har et bibliotek med film og tv-serier, der udelukkende ejes af Disney.

Dette inkluderer de traditionelle Walt Disney-animationer og tv-shows (Aladdin, Den lille havfrue osv.), samt storfilm, der simpelthen ejes af Disney-studier (X-Men, The Avengers-franchisen osv.).

For Windows-brugere var den oprindeligt kun tilgængelig som en webapp, der kunne tilgås via webbrowser, og der er stadig ikke en dedikeret app til at få adgang til den, medmindre du tæller den til Xbox med.

Nå, hvis du vil have en meget enklere måde at få adgang til Disney+, på samme måde som du ville gøre med Netflix eller HBO GO, vil vi vise dig, hvordan du kan lave din helt egen Disney+ app til Windows 10.

  Sådan finder du frøværdien for en Minecraft-verden på Windows 10

Bemærk: For at dette kan virke, skal du have Microsoft Edge installeret på din pc.

Sådan installeres en Disney+ App på Windows 10?

Ligesom enhver anden hjemmeside, der mangler en dedikeret Windows 10-app, er der altid mulighed for at oprette en progressiv webapp via Microsoft Edge.

Sådan kan du oprette din helt egen Disney+ Progressive Web-app:

Gå til Disney+ hjemmeside via din Microsoft Edge-browser
Når webstedet er indlæst, skal du få adgang til indstillingsmenuen via de tre prikker i øverste højre hjørne af Edges brugergrænseflade
Vælg Apps, og vælg derefter Installer dette websted som en app
Giv appen et navn og en beskrivelse, og tryk på Installer

  Sådan omdøbes Bluetooth-enhed på Windows 11

Disney+-webstedet vil nu blive installeret på din Windows 10-pc som en app med en XAML-skal, og du har oprettet din helt egen Disney+-app, der kan bruges til at få adgang til streamingtjenesten med blot et enkelt klik.

Mere så, den vil være tilgængelig på listen Alle apps, ligesom enhver anden UWP-app, du kan installere via Microsoft Store.

Derudover kan genvejen tilpasses, fastgøres i Start-menuen eller endda sendes til at være tilgængelig på dit skrivebord.

Bemærk: Trinnene nævnt ovenfor er standardproceduren, som man kan bruge til at oprette en proprietær app til ethvert websted, ikke kun Disney+, så sørg for at bruge denne metode til at oprette endnu flere apps til webstedet, du ofte besøger.

  9 måder at åbne PowerShell i Windows 10

Disney+ på Windows 10

Dette afslutter vores artikler om, hvordan du installerer en Disney+ app på Windows 10, og vi håber, at du nu kan nyde Disneys indhold af høj kvalitet på en mere effektiv måde.

Hvis du vil lære endnu flere tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af Windows 10’s muligheder, så fortsæt og giv os dine forslag i kommentarfeltet nedenfor.