Sådan indstiller du en GIF som et levende tapet på din iPhone

Her hos How-To Geek synes vi, at iOS’s Live Wallpaper-funktion er ret pæn, selvom den er underudnyttet. Hvis du ikke ønsker at bruge tid på at lave dit eget fantastiske levende tapet, er en af ​​de næstbedste muligheder at bruge en GIF.

Som med de fleste ting på iPhone, er der en app til det. I dette tilfælde, det er GIPHY, en af ​​de bedste GIF-apps på iOS. Download det og lad os komme i gang.

Åbn GIPHY og søg efter en GIF, du kan lide. Der er et par ting, du skal huske på, når du leder efter:

  Sådan skifter og tilpasser du samtalevisning i Outlook

Dit iPhone-baggrund er lodret. Medmindre du vil have en meget lille eller meget beskåret GIF, bør du kigge efter noget, der også er lodret.
Levende tapeter er stationære det meste af tiden. Du bør vælge noget, hvor den stillestående ramme ser godt ud.
GIF’er har generelt lav billedkvalitet. Det er værd at bruge lidt tid på at finde noget af høj kvalitet. Det vil se meget bedre ud.

Efter lidt søgen fandt jeg denne fantastiske Flandern GIF.

Når du har fundet din GIF, skal du åbne den og trykke på de tre små prikker i nederste højre hjørne. Vælg derefter “Konverter til Live Photo.”

  Sådan indtastes nul før et tal i Google Sheets

Du har to muligheder: Gem som Live Photo (Fuld skærm) og Gem som Live Photo (Tilpas til skærm).

Fuld skærm beskærer GIF’en, så den fylder hele din iPhones skærm, mens Tilpas til skærm tilføjer sorte bjælker. Vælg den, du ønsker, og Live Photo bliver gemt på din kamerarulle. Jeg vil foreslå, at du prøver begge dele og se, hvilken der fungerer bedst for dig.

Nu er det tid til at indstille dit tapet. Gå til Indstillinger > Baggrund > Vælg ny baggrund.

Vælg “Live Photos” og derefter det live-billede, du lige har gemt. Placer GIF’en, som du vil have den, og tryk derefter på “Indstil”. Du kan vælge, om du vil have det på låseskærmen, startskærmen eller begge dele.

  Sådan finder du nyt tilføjet indhold på Netflix

Og når det er gjort, vil du have en dum, sexet ny GIF som din baggrund.

At indstille din foretrukne GIF som dit tapet er en fantastisk måde at tilføje noget personlighed til, hvad der ellers er den samme telefon, som millioner af andre mennesker bruger. Du kan endda lave og indstille dine egne GIF’er.