Sådan giver du musik, film og mere i gave fra iTunes Store

Du har uden tvivl købt musik, film, tv-shows og lydbøger fra iTunes før, men det var sandsynligvis for dig selv. Hvis du vil købe noget fra iTunes Store og give det i gave til en anden, kan du se her, hvordan du gør det.

Processen til at give digitalt indhold i iTunes er overraskende kompliceret, mest fordi det ikke er intuitivt, hvordan man kommer dertil.

Den første ting, du skal gøre, er at åbne iTunes Store-appen.

Derfra kan du enten gennemse og finde det digitale indhold, du leder efter, eller trykke på fanen “Søg” nederst på skærmen.

  Sådan deaktiveres eller aktiveres Tryk for at klikke på en pc's touchpad

Øverst på skærmen skal du indtaste titlen på filmen, sangen, albummet eller hvad det nu er, du leder efter. I mit tilfælde leder jeg efter en specifik lydbog af Dale Earnhardt Jr. at give til min mor.

Når du har valgt det digitale indhold, skal du trykke på knappen “Del” oppe i øverste højre hjørne af skærmen.

Tryk på “Gave” i delearket.

Indtast derefter e-mail-adressen på din modtager i feltet “Til”. Hvis de allerede er i dine kontakter, kan du også vælge dem på den måde. Indtast dit navn i feltet “Fra”. Herunder kan du skrive en besked, hvis du vil.

  12 tekniske supporttips til familien til ferien

Rul ned, og under indstillingen “Send gave” kan du vælge, hvornår du vil have gaven sendt til din modtager – fantastisk, hvis du vil have, at de skal modtage den julemorgen, deres fødselsdag eller hvad som helst. Tryk på “Næste” i øverste højre hjørne, når du er færdig.

På den næste skærm skal du vælge et tema og trykke på “Næste” for at fortsætte.

Bekræft, at alle oplysningerne er korrekte, og tryk derefter på “Køb”.

Bekræft igen, og tryk derefter på “Køb nu”. Du skal muligvis bekræfte dit Apple-id for at gennemføre købet.

Når købet er gennemført, går du videre til en bekræftelsesskærm. Tryk på “Udført” i øverste højre hjørne for at afslutte. Modtageren vil modtage en e-mail, der fortæller dem, at du har givet dem noget fra iTunes, med instruktioner om, hvordan du indløser det.

  Sådan ændrer du størrelsen af ​​tekst i PowerPoint